Royal society bruiloft: Prins Josef-Emanuel van Liechtenstein is getrouwd met Maria

Veel royals op de gastenlijst? Check! Een sprookjesachtige locatie? Check! Parels, kant en een fan clutch? Check!

Lees ook

Afgelopen weekend was het groot feest bij de Liechtensteinse royals. Prins Josef-Emanuel stapte namelijk in het huwelijksbootje met Maria Claudia Echavarría Suárez. De bruiloft vond plaats in de idyllische kerk Iglesia de San Pedro Claver in Cartagena. Net als de locatie, lijken de foto’s van de bruiloft uit een sprookjesboek te komen! 

Bruiloft van Josef-Emanuel en Maria Claudia

Dit weekend liep de beroemde badplaats Cartagena in Colombia helemaal vol met enkele van Europa’s meest stijlvolle royals en aristocraten. De bruiloft van prins Josef-Emanuel en Maria Claudia Echavarría Suárez stond namelijk op de planning. Dit was niet zomaar een alledaagse bruiloft, want met een bruidegom die prins is én een bruid die de dochter is van de bekende Colombiaanse socialite Evelia Suarez, weet je dat je een goed feestje kunt verwachten.

De huwelijksceremonie vond plaats in de St. Peter Claver Church – die voor de bruiloft vol stond met planten – en het bruidspaar werd vergezeld door een hoop royal gasten. Zo waren de zussen van Josef-Emanuel, prinses Marie-Astrid en prinses Marie-Anunciata, met hun echtgenoten aanwezig. Net als zijn ouders, prinses Margaretha van Luxemburg en prins Nikolaus van Liechtenstein.

Ook de royals uit verschillende buurlanden hadden hun mooiste kloffie uit de kast getrokken. Zo behoorden prins Félix en prinsen Claire van Luxemburg, aartshertog Alexander van Habsburg, prins Jean-Christophe Napoleon en zijn vrouw gravin Olympia van Arcozinneberg, prins Henri van Bourbon-Parma en zijn vrouw aartshertogin Gabriella van Habsburg en Ayesha Shand, de nicht van de hertogin van Cornwall, en dochter van wijlen Mark Shand tot de gasten.

Josef-Emanuel-Maria
De prachtige sleep van Maria! Bron: BrunoPress
Josef-Emanuel-Maria
Het bruidspaar met beide families op de foto. Bron: BrunoPress
Josef-Emanuel-Maria
Het gelukkige bruidspaar is in de zevende hemel. Bron: BrunoPress

Ballonmouwen, parels en kant

De bruid droeg voor de gelegenheid een off-shoulder witte jurk met schouderbandjes met striklint en ballonmouwen, een sleep met kanten details – waar wij spontaan verliefd op zijn geworden –, pareloorbellen en een fan clutch in het lichtbruin. Het is overigens niet zo raar dat ze er stijlvol en elegant uitziet, want Maria heeft haar eigen modebedrijf genaamd Sí Collectie, waarmee ze Latijns-Amerikaanse mode promoot.

Bron: Tatler | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook