Wat kunnen we verwachten van de Bridgerton-prequel over Queen Charlotte?

Actrice Golda Rosheuvel licht alvast een tipje van de sluier op.

Lees ook

Hoewel het tweede seizoen van Bridgerton nog maar net op Netflix staat, blikken we met alle liefde vooruit op de aangekondigde spin-off over Queen Charlotte. Of terug, kunnen we eigenlijk beter zeggen. Met de prequel gaan we namelijk terug in de tijd en zien we een jongere Charlotte. 

Jonge Queen Charlotte

Niet alleen komt er na het tweede seizoen van Bridgerton nog een derde én een vierde seizoen, ook kondigde Netflix in mei 2021 aan dat er een heuse prequel over een jonge Queen Charlotte in the works is. Maar wat kunnen we daar precies van verwachten? Bij E! News lichten Bridgerton-actrices Golda Rosheuvel (Queen Charlotte) en Adjoa Andoh (Lady Danbury) alvast een tipje van de sluier op.

Wat kunnen we verwachten?

“Ik kan je vertellen dat het een oorsprongsverhaal is”, verklapt Golda. “Dus je zult een jongere Queen Charlotte zien.” Deze jongere koningin Charlotte zal gespeeld worden door actrice India Amarteifio, maar betekent dat dat we Golda niet meer te zien krijgen in de prequel? Gelukkig heeft zij zelf het verlossende antwoord. “Ik zal erin spelen.”

Maar we zullen niet alleen een jongere koningin te zien krijgen. Ook zullen we de levens van Lady Violet Bridgerton en Lady Danbury volgen, wiens band al vele jaren terug gaat. En als we Golda mogen geloven, wordt de prequel absoluut het wachten waard. “Het is Shonda Rhimes die het schrijft, dus het wordt fantastisch.”

Wij zijn duidelijk niet de enigen die er zin in hebben. “Ik kijk echt uit naar wat er gaat komen”, laat Golda weten. “We zullen nog steeds in de wereld van Bridgerton zijn. We gaan niet weg van de wereld die we kennen en waar we van houden. Ik denk dat dat heel slim is, omdat het ons een beetje op hetzelfde spoor houdt”, gaat de actrice verder. “Ik denk dat het echt interessant wordt om te zien waar ze [Queen Charlotte, red.] vandaan komt en hoe ze de Queen Charlotte is geworden die we van Bridgerton kennen.”

Wanneer is de prequel te zien?

Kun je niet wachten om de spin-off over Queen Charlotte te zien? Dan hebben we helaas slecht nieuws. Het lijkt erop dat we nog even moeten wachten tot de prequel op Netflix verschijnt. “We hebben op dit moment nog geen filmdatum of enige vorm van scripts of iets dergelijks”, laat Golda weten. Ook de officiële titel van de serie is nog niet bekend. Wij houden het uiteraard nauwlettend in de gaten!

Bron: E! News, The Bridge Chronicle | Beeld: Bridgerton

Laatste nieuws

Zie ook