Dít is waar de Cambridge’jes sliepen op de Bahama’s

Het resort telt 21 restaurants, 11 zwembaden, een 30.000 vierkante meter grote spa en een waterpark.

Lees ook

Tijdens de Caribbean royal tour kozen de Cambridge’jes niet voor een alledaags hotel, maar verbleven ze in een resort op Atlantis Paradise Island. En ja, dat klinkt net zo tropisch als hoe het eruit ziet!

The Cove

Prins William en hertogin Kate hadden tijdens de Caribbean royal tour een hoop op de planning staan, dus een rustig en intiem verblijf was zeker een must. Daarom kozen ze voor het bijzondere resort The Cove. Niet alleen royals komen hier tropisch vertoeven, ook verschillende A-listers logeren graag in The Cove. Onder meer Kim Kardashian, Drake en Oprah Winfrey zijn fan van het resort. Het hotel is overigens niet alleen maar high class met idem prijskaartje, er zijn namelijk ook verrassend veel betaalbare kamers beschikbaar.

De Camebridge’jes kozen voor luxe, en sliepen in het Penthouse Suite. Geen bescheiden optrekje, want de Penthouse Suite is 4830 m² groot en bestaat uit drie slaapkamers, 360º uitzicht op de oceaan, twee vrijstaande badkamers, aparte eetkamer, full-service keukens, gastentoiletten, directiekantoren en een luxe privébalkon – wat vast als thuiskomen voelde voor William en Kate aangezien hun huis in Kensington Palace dezelfde omvang en luxe heeft.

The Cove
Een sfeerimpressie van de slaapkamer in het resort. Bron: The Cove

Voor £19.000 (omgerekend €22.500) per nacht krijg je de suite die aangeprezen wordt als ‘onberispelijk ontworpen om gasten luxe, sensualiteit en Bahamaanse service met witte handschoenen te bieden’. Atlantis Paradise Island heeft daarnaast 21 restaurants, een 30.000 vierkante meter grote Mandara Spa, vijf mijl aan witte zandstranden, 11 zwembaden en een Aquaventure – een waterpark van 141 hectaren groot.

Terugkomen

Door hun drukke tourschema hebben William en Kate bovengenoemde luxe helaas allemaal moeten missen, maar ze hebben het voornemen om zeker nog een keer terug te komen. Tijdens een staatsdiner in Kingston, Jamaica, vertelde Kate dat ze dan ook haar drie kinderen, prins George, prinses Charlotte en prins Louis, gaat meenemen. “Het was geweldig, ik wou dat ik langer kon blijven. We werden verleid door de stranden en fantastische landschappen. De volgende keer moeten we terugkomen met de kinderen”, aldus de hertogin.

Bron: Hello! Magazine | Beeld: BrunoPress, The Cove

Laatste nieuws

Zie ook