Fan van Bridgerton? Dan moet je deze series ook zien

Binge-time!

Met de komst van het tweede seizoen van Bridgerton kunnen we ons weer vermaken met spannende ontmoetingen, prachtige jurken en intrigerende verhaallijnen. Heb jij alle afleveringen al gezien, dan is er nog geen nood aan de man. Met deze series krijg je namelijk alsnog je portie drama en kostuums.

Andere opties

We hebben massaal zitten smelten bij de romantische scènes in Bridgerton. Toen seizoen 1 afgelopen was, konden we niet wachten op het vervolg. Dat is inmiddels een paar dagen beschikbaar en veel mensen hebben het tweede seizoen er al helemaal doorheen gejast. Voor degenen die niet kunnen wachten op meer drama en romance hebben we hier een aantal goede opties. Veel plezier!

The Gilded Age

Krijg je geen genoeg van de prachtige kostuums en de omgevingen in Bridgerton? In deze serie komt dat ook allemaal voorbij. The Gilded Age vertelt het verhaal van Marian Brook, een jonge vrouw die in de jaren 1880 kennismaakt met de ingewikkelde social scene. Je ziet karakters uit zowel de servant class als de upper class en volgt hun avonturen. Drama en romantiek gegarandeerd! Je kunt The Gilded Age streamen via Netflix.

Outlander

Werd je vooral heel blij van de steamy scènes in Bridgerton? Dan zit je goed bij Outlander. Deze serie vertelt het verhaal van Claire Randall, die verpleegster is geweest tijdens de Tweede Wereldoorlog. Ze maakt een reis door de tijd en ontmoet daar meerdere mannen die een grote indruk op haar achterlaten. Er komen veel scènes voorbij die voor rode oortjes zorgen. Deze serie is te streamen via Netflix.

Never Have I Ever

Was je tijdens het kijken van Bridgerton in het bijzonder fan van de Sharma’s? Dan is deze serie echt wat voor jou. Hij draait om Devi Vishwakumar, een jong Indiaas-Amerikaans meisje dat haar vader verliest en daarna een tijd lang niet kan lopen. In de serie speelt rouw een rol, maar komt ook veel liefde en een sterke familieband voorbij. Deze serie is wederom te streamen via Netflix.

Bridgerton-prequel

Naast een derde én vierde seizoen is er ook een Bridgerton-prequel in de maak. Deze spin-off zal gaan over een jonge Queen Charlotte én we zien ook een jongere Lady Violet Bridgerton en Lady Danbury voorbijkomen. Het is helaas nog even wachten totdat deze serie te zien zal zijn. Er ligt namelijk nog geen script op tafel en dus zijn de opnames ook nog niet begonnen. Wij wachten met smart af.

Bron: Grazia, Real Simple | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws