5 op een rij: de designerbags van Meghan Markle

Een kleine greep uit de grote designerbag-collectie van de hertogin.

Lees ook

Meghan Markle staat bekend om haar uitstekende smaak, elegante outfits en uitgebreide collectie van designerbags. Dat we fan zijn van haar garderobe, dat moge duidelijk zijn. Daarom zetten we onze favoriete looks met haar designerbags op een rijtje! 

De uitgebreide collectie van Meghan Markle

Vroeger, toen Meghan ‘alleen’ nog een actrice was, spotten we haar regelmatig met een designerbag op de rode loper. Niet zo raar dus dat ze tijdens haar royal jaren ook verscheidene keren met een luxe tas onder haar arm werd gezien. Meghan heeft ondertussen een uitgebreide collectie met spraakmakende tassen in haar kast staan, en daarom hoog tijd om de beste looks op een rijtje te zetten.

Valentino bag in Marokko

In de tour door Marokko zagen we hoe Meghan Markle elke dag stijlvol de deur uitging. Of het nu met een lange zwierende jurk in een blauwe kleur was of deze prachtige rode jurk: uiteraard met een designerbag binnen handbereik. Zo ook deze Valentino bag, die perfect past bij het ensemble.

Meghan-Markle-designerbag
Bron: BrunoPress

Victoria Beckham tijdens Commenwealth 2019

Meghan Markle is al veel vaker in Victoria Beckham gespot, dus een designerbag van Vic is niet heel verrassend. Tijdens de Commonwealth Day in 2019 – toen ze in verwachting was van Archie – droeg ze de clutch dan ook met veel verve en elegantie.

Meghan-Markle-designerbag
Bron: BrunoPress

Gabriela Hearst Demi Emerald Green Satin Tote tijdens Commonwealth 2020

Het jaar daarop, in 2020, droeg de hertogin van top tot tas de kleur emerald en ook daar kon geen designerbag ontbreken. De Demi Emerald Green Satin Tote van Gabriela Hearst maakt de outfit wat speelser, precies zoals we dat mooi vinden!

Meghan-Markle-designerbag
Bron: BrunoPress

Stella McCartney ‘Falabella’ bag tijdens een panel

Een tas kan elke outfit afmaken, hoe groot het formaat ook is. En dat bewijst de hertogin ook met deze outfit met subtiele clutch. De tas is van Stella McCartney en heeft een gouden ketting wat de outfit een glamoureus touch geeft.

Meghan-Markle-designerbag
Bron: BrunoPress
Meghan-Markle-designerbag
Bron: BrunoPress

Gabriela Hearst leather ‘bowling’ bag tijdens een bezoek aan Birkenhead

En weer een favoriet van Gabriela Hearst is deze bruine leren tas. Door het hengsel verfijnd, nonchalant en super stijlvol!

Meghan-Markle-designerbag
Bron: BrunoPress

Niet alleen de tas is memorabel, ook de gekleurde outfit heeft destijds veel reacties gekregen. Het was namelijk een subtiele ode aan prinses Diana. De kleurcombinatie is uniek te noemen – met name omdat de hertogin voornamelijk in donkere kleuren wordt gespot – maar zijn het ook kleuren waar prinses Diana regelmatig in werd gezien. De tas maakt het geheel helemaal af!

Beeld: BrunoPress

 

Laatste nieuws

Zie ook