Dit is de highlighter die de Bridgerton-dames allemaal dragen

Net zo shinen als de dames van de ton? Dan moet je deze highlighter hebben.

Lees ook

Move over, Edwina Sharma, er is een nieuwe diamant van het seizoen. De Bridgerton-dames sprankelden dit seizoen weer wat af met hun avondjaponnen, diamanten kettingen en tiara’s. Ons oog viel echter meteen op hun glanzende gelaat. En wat blijkt? De ladies of the ton dragen allemaal déze highlighter. 

Gezonde glans

Op de jukbeenderen, het puntje van de neus en op de cupid’s bow: een goede highlighter mag niet in onze make-up routine ontbreken. Ook voor het tweede seizoen van Bridgerton was een mooie glow een absolute must. Zo verschenen de dames van the ton allen met een natuurlijke, gezonde glans op hun gezicht. In een interview met Allure verklapt leading make-up artist van seizoen twee, Erika Okvist, wat het geheim is achter die glow.

Highlighter

De glanzende wangen van de gezusters Sharma, de natuurlijke glow van Penelope en de frisse look van Eloise: ze hebben allemaal één ding gemeen. Voor deze make-up looks is één en hetzelfde product gebruikt. Om de Bridgerton-dames een prachtige glow te geven, gebruikte Okvist de Pat McGrath Lab’s Skin Fetish Highlighter & Balm Duo. Dit 2-in-1-product is, zoals de naam al doet vermoeden, voor de helft highlighter en voor de helft een balm. Je scoort ‘m voor €58,99.

“Letterlijk bij elke dame hebben we de Skin Fetish Highlighter & Balm Duo op de jukbeenderen gebruikt”, verklapt de make-up artist. “Overdag gebruikten we alleen de balm, omdat deze heel goed werkt met zonlicht. Maar als we een balscène met Penelope gingen schieten, gebruikten we een shimmer om haar nog meer highlights en lowlights te geven waar de camera zo van houdt.”

Gezonde, gehydrateerde huid

We geven toe, goedkoop is de highlighter van Pat McGrath niet. Maar naast een prachtige glow is het goedje ook nog eens goed voor je huid, zo schijnt. Op de ingrediëntenlijst zien we namelijk aloë vera, arganolie en hyaluronzuur voorbijkomen. Deze ingrediënten zorgen alledrie voor een glowy, gehydrateerde huid. Het proberen waard, toch?

Bron: Allure, Town & Country | Beeld: Bridgerton

Laatste nieuws

Zie ook