Wow! Zo zien de meiden van Kus er tegenwoordig uit

Kus gaat los!

Lees ook

Remember Kus? ‘Kus gaat los, we maken er een feestje van. Het dak gaat eraf. Je kunt niet blijven zitten want Kus gaat los’. Gaat er al een belletje rinkelen bij het lezen van deze zin? Bij ons wel, want deze zin van de meidengroep Kus staat nog altijd in ons geheugen gegrift. Meer dan tien jaar geleden was deze meidengroep helemaal hét in ons land. Maar, hoe gaat het nu eigenlijk met de meiden van Kus?

Hits

Niet alleen de meiden van Djumbo waren vroeger superpopulair, ook meidengroep Kus wist in 2005 aardig wat fans aan zich te binden. Meike Hurts, Anouk van Schie, Monique de Waal en Fleur Minjon wisten met “Lekker ding” en “Allereerste Kus” hit na hit te scoren. En oh ja, vergeet de hit “Topje van m’n zus” niet.

Voordat het viertal samen een meidengroep vormde, kenden ze elkaar helemaal nog niet. De meiden werden tijdens audities samengevoegd door muziekproducers Jochem Fluitsma en Eric van Tijn (van Idols), en scoorden vervolgens de een na de andere hit samen. Tijdens de audities verzorgde Fleur tussendoor de hapjes en omdat ze er zo leuk uit zag, werd haar gevraagd om ook auditie te doen. Die auditie wist Fleur te rocken, en met haar erbij was Kus compleet.

Korte pauze

De vier meiden scoorden vervolgens hit naar hit. Daarnaast hebben ze ook voor talloze series op Nickelodeon de titelsongs ingezongen of stemmen ingesproken. Enne, velen van jullie zullen zich misschien de Kus-film ‘Limo‘ nog wel herinneren. Deze film kwam in 2009 in de bioscoop. Omdat Meike eind 2009 beviel van een zoon, lastte de meidengroep even een korte pauze in en besloten ze in februari 2010 weer te beginnen met optreden. Alleen verliep dat plan net even anders. Benieuwd naar wat er met de Kus-dames is gebeurd? Dat lees je op de volgende pagina.

Laatste nieuws

Zie ook