Wow! Zo zien de meiden van Kus er tegenwoordig uit

Kus gaat los!

Uit elkaar

Ruim tien jaar later is er een hoop gebeurd in het leven van de Kus-meiden. Fleur besloot om de groep te verlaten en hoewel de overige meiden verder gingen als trio, maakten de zangeressen een jaar later bekend uit elkaar te gaan. Dat ze elkaar nog regelmatig zien, blijkt wel uit een Insta-foto die Fleur deelde. Hieronder kun je zien hoe de meiden er tegenwoordig uit zien.

En nu?

Anouk en Meike zijn in 2012 nog verder gegaan als duo onder de naam Mash!, maar tegenwoordig is Meike actief als dj, presentatrice en songwriter onder de naam MC Micky Hurts. Anouk is nu presentatrice en voice-over bij verschillende programma’s van RTL en SBS 6. Daarnaast is de zangeres al een tijdje getrouwd met een andere tv-bekende, namelijk Johhny de Mol. De twee hebben twee kinderen samen. Eerder kreeg Anouk al een dochter met haar ex Co Rowold.

Monique begon na haar exit bij Kus een nieuwe meidengroep. Hiermee speelt en zingt ze in Starz, een programma van Telekids. Fleur is nadat Kus uit elkaar ging echter een hele andere richting op gegaan. Zij is tegenwoordig slaapcoach en event manager. Ook heeft ze nu twee dochtertjes, Olivia en Rose. Zo zie je maar weer, de tijd vliegt!

Bron: Grazia | Beeld: Instagram, Brunopress

Laatste nieuws