Prinses Madeleine van Zweden onthult nieuwste familielid

'Ik heb jullie niet allemaal goed voorgesteld aan ons nieuwste familielid', begint ze haar bericht.

Lees ook

Leuk nieuws voor prinses Madeleine van Zweden! Haar familie heeft namelijk een nieuw familielid gekregen, en ze stelt hem zelf even aan je voor!

Labradoodle Teddy

De prinses, die al enige tijd met haar familie in Florida woont, verraste haar volgers met een foto van de nieuwste aanwinst. Of nieuw, hond Teddy woont al twee jaar bij de familie. In het Instagram-bericht schrijft ze dan ook: “Ik heb jullie niet allemaal goed voorgesteld aan ons nieuwste familielid, Teddy! Teddy is een echte teddybeer die ons allemaal veel knuffels en liefde geeft.” Wat een schatje!

Voor de oplettende kijker was het al mogelijk geweest om de hond eerder te spotten. In een paasvideo van de Zweedse koninklijke familie van 2020 maakte hij namelijk ook al zijn opwachting. Zo was hij te zien in de video-oproep voor de vakantie terwijl de familie het eerste jaar van corona digitaal vierde.

Royalty op Instagram

Wie prinses Madeleine nog niet volgt op Instagram, moet dat zeker doen. De prinses post namelijk regelmatig op haar Instagram-account en geeft ze een kijkje in haar royal leven. Maar ook het moederschap komt voorbij, en zien we veel kiekjes van haar kinderen – van Halloween tot verjaardagen.

Madeleine, die onlangs nog verscheen op de nieuwe portretfoto’s van de koninklijke familie, verblijft niet in de Zweedse paleizen. Samen met haar man, Chris O’Neill en hun drie kinderen, prinsessen Leonore en Adrienne en prins Nicolas, woont ze in Miami, Florida. Toch pakt ze regelmatig het vliegtuig naar haar geboorteland om haar familie te zien of om bij andere belangrijke evenementen aanwezig te zijn.

Bron: Royal Central | Beeld: Thron Ullberg/The Royal Court of Sweden, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook