Zó ziet Backstreet Boy Nick Carter er tegenwoordig uit

Nick heeft de afgelopen jaren absoluut niet stilgezeten.

Lees ook

Everybodyyyy, rock your booooody.” Bij het lezen van deze zin gaat er vast een belletje rinkelen, of ehh.. deuntje. Het nummer ‘Everybody‘ staat net als vele andere nummers van The Backstreet Boys nog altijd in ons geheugen gegrift. Maar hoe gaat het nu eigenlijk met de bekende zangers? We nemen een ervan, Nick, onder de loep.

Populair

Vroeger waren we natuurlijk allemaal fan van The Backstreet Boys. Hoewel hun hoogtijdagen inmiddels achter ons liggen, zijn de heren nog steeds volop bezig met muziek. Maar boys groeien natuurlijk op, en zo ook Backstreet Boys-lid Nick Carter. We hebben even voor je op zijn Instagram gespiekt, en dít is hoe het nu met hem gaat.

Kinderen

Nick heeft de afgelopen jaren een heel lief gezin opgebouwd. Inmiddels is Nick namelijk al meer dan zeven jaar getrouwd met fitness guru en YouTuber Lauren Michelle Kitt. Samen hebben ze drie kinderen: een zoontje en twee dochters. Op zijn Instagram-account deelt hij volop wholesome content van zichzelf met zijn kroost.

“Het is niet makkelijk om drie kinderen te hebben en entertainer te zijn”, schreef de zanger bij een kiekje van zijn kids. “Zij hebben alle liefde en aandacht nodig die je kunt geven terwijl ze opgroeien.” Nick laat weten dat hij ondanks zijn drukke schema toch altijd zijn kids op één zal zetten. “Uiteindelijk zijn zij het allerbelangrijkst”, zo schreef de trotse vader. De kiekjes zie je op de volgende pagina.

Laatste nieuws

Zie ook