Zó ziet Backstreet Boy Nick Carter er tegenwoordig uit

Nick heeft de afgelopen jaren absoluut niet stilgezeten.

Instagram

Op het kiekje zien we Nicks jongste spruit, die nu al heel wat weg heeft van haar papa.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Nick Carter (@nickcarter)

Carrière

We snappen helemaal dat het nogal moeilijk is om al zijn werk te combineren met zijn dad duties. Nick zit namelijk absoluut niet stil. Niet alleen brengen The Backstreet Boys nog regelmatig muziek uit en gaan zij samen op tour, maar de oudere broer van Aaron Carter werkt ook aan allerlei andere projecten. Zo host hij regelmatig zijn eigen livestreams op het platform Twitch. Daarnaast was hij in 2020 te zien in het vierde seizoen van de Amerikaanse The Masked Singer, waar hij zichzelf naar de finale wist te zingen. Hier eindigde hij uiteindelijk op de derde plaats.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Nick Carter (@nickcarter)

Project

Ook leuk: Nick deelde onlangs nog een kiekje vanuit de studio waarin hij direct naar een nieuw Backstreet Boys-project hint. “Al 28 jaar muziek aan het maken en dat is allemaal dankzij jullie”, dankt hij zijn volgers. Het lijkt erop dat dat project nu ook echt van de grond is, want een nieuwe foto op zijn Instagram doet uit de doeken dat Nick en de andere boys druk aan het oefenen zijn.

Of er ook echt sprake is van een groot Backstreet Boys-project weten we niet, maar Nick verklapt wel dat hij en de andere mannen deze zomer op verschillende festivals zal optreden. Ook bracht Nick onlangs samen met zanger Jimmie Allen een gloednieuw nummer uit. Kortom, we zijn nog lang niet van Nick af!

Bron: Grazia | Beeld: Instagram, Brunopress

Laatste nieuws