De Queen deelt bijzonder bedankje voor steun Jubileumproject

'Ik ben diep geraakt', laat koningin Elizabeth weten.

Lees ook

De Queen viert dit jaar haar platina jubileum: op 6 februari zat ze maar liefst zeventig jaar op de troon. Om dat te vieren, is The Queen’s Green Canopy in het leven geblazen. Inmiddels zijn er al meer dan een miljoen bomen geplant – iets waar de 95-jarige koningin heel dankbaar voor is. 

Dankwoord

“Nu het plantseizoen ten einde loopt, bedank ik iedereen in het hele land die een boom heeft geplant om mijn platina jubileum te vieren”, begint de Queen haar speciale dankwoord op Instagram.

“Ik ben diep geraakt dat zoveel gemeenschappen, scholen, families en individuen hun eigen unieke bijdrage hebben geleverd aan het Green Canopy-initiatief”, gaat koningin Elizabeth verder. “Ik hoop dat uw jubileumbomen nog vele jaren bloeien en groeien, zodat toekomstige generaties ervan kunnen genieten.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door The Royal Family (@theroyalfamily)

Miljoen jubileumbomen

Het Green Canopy-initiatief gaat koningin Elizabeth nauw aan het hart. Tijdens haar zeventig jaar op de Britse troon heeft de Queen wereldwijd meer dan vijftienhonderd bomen geplant.

Het Jubileumproject begon afgelopen oktober en inmiddels zijn er al meer dan een miljoen jubileumbomen geplant in de naam van de Queen. Het eerste boomplantseizoen kwam gisteren tot een einde. In oktober gaat het tweede officiële plantseizoen van start, tot het einde van het jubileumjaar. Op naar nog meer groen in de wereld!

Bron: Hello!, Instagram | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook