Een spannende carrièrestap voor Zara Tindall

Haar rijlaarzen en paardrijcap worden ingeruild voor golfhandschoenen en een putter.

Lees ook

Zara Tindall heeft een grote liefde voor de paardensport, maar dat is niet de enige sport die ze doet. Binnenkort is ze namelijk ook te zien op de golfbaan. Niet alleen, maar met de Slingsby Golf Academy – een initiatief om meer vrouwen te laten golven.

Slingsby Golf Academy

De hoofdsponsor van het initiatief, Slingsby Gin, kondigt het grote nieuws zelf aan dat op Instagram. Hierbij schrijven ze dat Zara Tindall, samen met beroemdheden Dame Judy Murray, Anna Woolhouse en dr. Zoe Williams, als cadet zullen toetreden tot de Slingsby-golfacademie. “We zijn verheugd dat onze beroemde Golf Academy voor een tweede jaar terugkeert om onze voortdurende sponsoring en om meer vrouwen aan te moedigen om te gaan golven.” Als Zara de golfacademie haalt, dan zien we haar op 7 september schitteren op de grote dag in Wentworth.

Binnenkort komt de eerste aflevering op de social media van Slingby Gin, en zien we of Zara ook haar draai kan vinden tussen de vlaggen en de tees. Zara’s man, Mike Tindall, is regelmatig op de golfbaan te vinden, dus we zijn benieuwd of hij haar nog wat nieuws kan leren. Hopelijk draagt ze dan net zo’n kekke broek als haar hubby!

Mike-Tindall-golfbaan
Op de golfbaan draagt Mike Tindall vaak een kleurige outfit! Bron: BrunoPress

Veel fans kunnen niet wachten op de eerste aflevering, ze zijn benieuwd wie de grote dag in Wentworth haalt. Zo schrijft een enthousiaste fan: “Geweldig om dit initiatief weer terug te zien, ik kijk ernaar uit om te zien wie de Pro-Am op Wentworth haalt.” Iemand anders wenst de vrouwen veel succes, en schrijft: “We zijn zo opgewonden om te zien hoe seizoen 2 zich ontvouwt. Veel succes aan de nieuwe celebs en coaches!! Kom op meiden.” To be continued!

Bron: Hello! Magazine | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook