Zien: zó ziet de vrouw van kok en presentator Rob Geus eruit

De twee stapten in 2015 in het huwelijksbootje.

Suzanne

Veel weten we niet van de vrouw van Rob. Zij verkiest immers een leven buiten de schijnwerpers. Wel weten we dat Suzanne uit het Limburgse Heerlen komt. Ze studeerde aan het Lambertus College en werkt tegenwoordig als verpleegkundige. Waar ze dag in, dag uit mensen helpt, heeft ze zelf helaas ook iets verschrikkelijks meegemaakt. In 2017 werd zoontje Levi geboren, maar die geboorte verliep niet zonder slag of stoot.

“Ze heeft zestien uur weeën gehad. Zoveel pijn en ellende. Het werd op een gegeven moment zelfs kritiek, omdat de baby gedraaid lag. We waren zelfs de hartslag kwijt”, vertelde Rob destijds in een vlog. Gelukkig is de kleine Levi, die dit jaar vijf wordt, helemaal gezond. Op Instagram deelt de presentator regelmatig een foto van zijn ‘kleine grote vriend’, evenals zo nu en dan een foto met zijn vrouw.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rob Geus (@robgeus.official)

Ex-vrouw

Naast zoontje Levi heeft Rob ook nog een dochter uit een eerder huwelijk, Esmee. De kok was zeven jaar getrouwd met Miranda, met wie hij uiteindelijk uit elkaar ging. Aan NPO Radio 1 vertelde hij over die breuk: “Als je ziet hoe gelukkig mijn dochter en ik nu zijn en ook mijn ex-vrouw was al snel weer gelukkig met een nieuwe buurman, dan is alles op zijn pootjes terechtgekomen.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rob Geus (@robgeus.official)

Een relatiebreuk is natuurlijk nooit leuk, maar uiteindelijk heeft het goed uitgepakt voor Rob en zijn gezin. Het lijkt erop dat dochter Esmee en zoontje Levi heel goed met elkaar overweg kunnen. Zo gingen Rob en Suzanne afgelopen zomer nog naar Ibiza met de twee kids. Genieten!

Bron: Tips en Weetjes, Instagram @robgeus.official | Beeld: BrunoPress, Instagram

Pagina 2/2

Laatste nieuws