Deze zonnebril van Kate Middleton is nu al de ster van de zomer

Een vlot montuurtje voor Kate Middleton.

Lees ook

Je hebt brillenmensen en je hebt hoedenmensen, maar Kate Middleton, die rockt de accessoires gewoon allebei. Tijdens de Caribbean royal tour spotten we La Middleton in een uiterst parmant exemplaar en we kunnen alleen maar zeggen: willen we hebben. 

Fancy shades

Het is altijd een feestje om te zien in welke outfits Kate Middleton voor de dag komt. Tijdens haar recentelijke Caribbean royal tour met prins William zagen we de hertogin in maar liefst 17 verschillende outfits voor acht dagen. Met haar zonnebrillen pakte ze minder royaal uit: ze had er slechts twee bij zich. Een daarvan was van het Britse merk Finlay, en die was overduidelijk een groot favoriet.

“Het was zo lovely om Kate te zien met onze Henrietta zonnebril. Ze zag er prachtig uit”, vertelt David Lochhead, co-founder van Finlay aan People. “Als Brits merk is het geweldig dat een van de meest herkenbare leden van de koninklijke familie ervoor koos om onze ontwerpen te dragen.”

Kate Middleton
Kate Middleton met haar Finlays. Beeld: BrunoPress.

Het was de zonnebril met de klassieke cat-eye-vorm die Kate op haar neus schoof en het stond haar fabuleus! De zonnebril scoorde overigens niet alleen bij ons een 10 op de ‘hebben-meter’. Tig andere zonaanbidders dachten net zo over de Henrietta Light Tortoise. Zo waren de shades binnen 24 uur uitverkocht nadat de Duchess ermee werd gezien. Gelukkig heb je daarmee niet de boot gemist. Er komt binnenkort een re-stock en je kunt nu al pre-order doen. Voor €185 kun je er aankomende zomer dan zelf mee pronken.

Andere royal fans

Kate is overigens niet de eerste en enige royal die fan is van het zonnebrillenmerk. Ook Meghan Markle werd gespot met een Finlay. In 2019 droeg ze net als haar schoonzus het Henrietta-model toen ze een Wimbledon-wedstrijd bijwoonde. Het was toen echter het zwarte montuur dat haar ogen beschermde tegen de zon. En ook zus Pippa Middleton werd al eens in de shades van het merk gespot. Fun fact: ook dat was tijdens een Wimbledon match. Pippa droeg toen een ander montuurtje in een bruine kleur.

Bron: People | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook