IJzig bezoekje voor kroonprinses Victoria & gezin

Huh, wie wist dat de Zweedse royals ook hotelsuites ontwerpen?

Lees ook

Je moet er maar zin in hebben, zo aan het begin van de lente. Geen weekendje weg naar de zon, maar juist met het hele gezin de vrieskou in. Kroonprinses Victoria, prins Daniel en de kinderen gingen vorig weekend po(o)lshoogte nemen in een ijshotel, deels ontworpen door niemand minder dan Vics broer prins Carl Philip zelf. 

IJzig weekendje weg

Terwijl het gonst van de geruchten rondom prinses Victoria en prins Daniel – hun huwelijk zou volgens de Zweedse roddelpers niet meer een en al rozengeur zijn – doen de Zweedse royals er alles aan om als een hecht gezinnetje voor de dag te komen. En waar beter kan de vonk weer overslaan dan tussen de ijsblokken? Vorig weekend waren Victoria en Daniel met prinses Estelle en prins Oscar te gast in het ‘Icehotel’ van Jukkasjärvi, helemaal in het noorden van Zweden, om van het ‘Arctische leven’ te genieten, en ondertussen weer een beetje op te warmen naar elkaar (áls de gossip al waar is).

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ICEHOTEL Sweden (@icehotelsweden)

Voor & door royals

Kroonprinses Victoria en Daniel Westling overnachtten tussen de ijsblokken en rendiervellen van de A Midsummer Night’s Dream hotelsuite. Deze designsuite werd ontworpen door prins Carl Philip, het broertje van Victoria, en Oscar Kylberg. Zo maakt de kroonprinses meteen goede reclame voor het werk van haar broertje (Want wie weet nu eigenlijk precies wat CP allemaal doet naast zijn royal duties?). Je mag wel een royale bankrekening hebben voor een overnachting in deze bijzondere suite, want voor één nachtje slapen in de vrieskou tel je bijna 1250 euro neer.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ICEHOTEL Sweden (@icehotelsweden)

Prins Carl Philip en Oscar Kylberg werken al langer samen als ontwerpers ‘met een passie voor Nordic design’. Daarbij gaat het zeker niet alleen om hotelkamers van ijs, maar ook om foefjes als een brouwerij op zonne-energie (handig voor de in de paleiskeuken?), strak servies, leesbrillen, matrassen en warme dekens. Een leuke side-hustle voor de parttime royal!

Bron: New My Royals | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook