Monique Westenberg en André Hazes samen op vakantie: ‘Als gezin zullen we samen zijn’

‘Om te kijken welke vorm we nodig hebben als gezin zullen we de aankomende weken samen zijn.’

Lees ook

Hoe zit het nu tussen André Hazes en Monique Westenberg? Op Instagram laat Monique zien dat haar ex-verloofde en de vader van kleine Dré nog regelmatig bij haar over de vloer komt, maar het is nu tijd om elders te onderzoeken welke vorm ze als gezin zullen aannemen. Daarom gaan ze met zijn drietjes samen op vakantie.

Met en voor elkaar

“Wij checken even uit. Met én voor elkaar”, schrijft Monique Westenberg bij een foto van zichzelf en de kleine Dré op Instagram. Op het kiekje zien we dat moeder en zoon voor het raam op het vliegveld het vliegtuig bewonderen waar ze even later waarschijnlijk ingestapt zijn. De knappe blondine legt uit waarom ze met z’n allen uitchecken. “Het afgelopen jaar was een achtbaan voor ons allemaal. Er is nu rust, maar door externe factoren is er weinig mogelijkheid dit met elkaar te ervaren.”

Samen als gezin

De komende weken is het gezin daarom weer even samen, in alle rust. “Om te kijken welke vorm we nodig hebben als gezin zullen we de aankomende weken samen zijn”, legt Monique uit. “Het belangrijkste hierin is voor ons dat onze zoon in alle vrijheid tijd met zowel mama als papa kan doorbrengen waar we samen onszelf kunnen zijn!”

Roerige periode

André Hazes heeft een roerige periode achter de rug, en is nog steeds bezig met zijn eigen herstel. Na het verbreken van de verloving met Monique, volgde een kortstondige relatie met Sarah van Soelen. De (mentale) gezondheidsproblemen die vervolgens om de hoek kwamen kijken, hebben er flink ingehakt bij de zanger. Hij neemt daarom momenteel alle rust die hij nodig heeft om te herstellen. Wij hopen dat deze gezinsvakantie daarbij kan helpen.

Fijne vakantie, André en Monique!

Bron: Instagram, Dingen voor Vrouwen | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook