Op deze manier brengt Carole Middleton een eerbetoon aan de Queens aankomende jubileum

Het platina regeringsjubileum van de koningin komt eraan!

Lees ook

Als iémand tot na haar pensioengerechtigde leeftijd heeft doorgewerkt, dan is het Queen Elizabeth wel. En dat verdient toch wel een feestje, want doe het maar ‘even’, 70 jaar regeren. Het platina jubileum van de koningin vindt plaats in juni en niemand minder dan Carole Middleton is er helemaal klaar voor. 

Party collectie

Carole Middleton is natuurlijk veel meer dan enkel ‘de moeder van’, ze is ook een uitmuntende party planner mét bijbehorend feestdecoratie-bedrijf Party Pieces. Met Party Pieces geeft ze het publiek vast een idee van hoe ze het aankomende jubileum van de koningin wil vieren. Ze heeft namelijk een speciaal assortiment gelanceerd voor deze heugelijke gebeurtenis.

Heel toepasselijk heet de feestelijke Party Pieces-collectie ‘A Great British Party’. De collectie omvat alles wat je nodig hebt voor – jawel – een great British party. “Ontworpen om het platina jubileum van dit jaar te herdenken, met een mix van klassieke strepen en de iconische Union Jack met daarop Engelse rozen”, leest de omschrijving op de website van founder Carole Middleton.

De collectie

De collectie omvat feestelijke slingers, mooie taartstandaards (je moet toch ergens die scones met clotted cream vanaf eten) en party props als vlaggetjes en papieren kroontjes. En ook de milieubewusten onder ons kunnen de collectie bemachtigen, want hij is milieuvriendelijk, recyclebaar, herbruikbaar én gemaakt van FSC-gecertificeerd papier.

’t Kost je overigens niet eens een rib uit je lijf. Zo kun je al een tafelset bestaande uit bekertjes, servetjes, borden en een tafelkleed voor 18 pond op de kop tikken. Oké, nog niet goedkoop, maar betaalbaar. Zo kun je aankomende zomer á la mama Middleton het jubileum van de Queen vieren. Wat wil je nog meer?

Bron: Party Pieces | Beeld: Party Pieces, BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook