10 Bekende (ex-)koppels met een groot leeftijdsverschil

Liefde kent geen leeftijd, dat weten veel sterren maar al te goed.

Bekende (ex-)stellen met een groot leeftijdsverschil zien we vaak. We zetten tien veelbesproken stellen voor je op een rij.

Waylon en Bibi Breijman zijn sinds enkele jaren een setje en hebben inmiddels dochter Teddy en zoon Chester mogen verwelkomen. De start van hun relatie was veelbesproken. Wat moest die lieve Bibi met zo’n rockster als de 11 jaar oudere Waylon, kopten roddelbladen. Na heel wat happy jaren is het wederom onrustig rondom het koppel, maar dat heeft met dat leeftijdsverschil niets te maken…

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Zien we jullie zo live in de uitzending van de #chantalenbeaushow ? ❤️💕 zap nu naar @rtl4 @kika_kinderenkankervrij #kikavrijmarkt #kikakankervrij

Een bericht gedeeld door Blabla Breijman (@bibibreijman) op

Het bekendste stel van Hollandse bodem: André Hazes en Monique Westenberg, zij scheelden zo’n 16 jaar van elkaar. Voor zover bekend zijn ze niet meer bij elkaar, hoewel ze nog wel vaak samen gespot worden.

Zowel de familie van Heleen van Royen als de familie van Bart Meeldijk had moeite met het koppel toen zij in 2013 aankondigden dat ze een relatie hadden. Een leeftijdsverschil van 21 jaar, dat kan toch niet? Inmiddels hebben ze bewezen dat het wél kan, want ze zijn immers nog steeds bij elkaar.

De Titanic acteur Leonardo DiCaprio heeft veel exen en de 23 jaar jongere Camila Morrone is daar één van. De Argentijnse schoonheid is midden twintig.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

@vanityfair 🖤

Een bericht gedeeld door Camila Morrone (@camilamorrone) op

Hans Kraaij Jr. en Sophie Nuijten schelen 24 jaar. De twee stapten in 2006 in het huwelijksbootje.

hans-sophie

Hans en Sophie in 2016. Beeld: BrunoPress

Patricia Paay trouwde meerdere keren, maar is pas echt gelukkig met Robbert Hinfelaar. De twee schelen 35 jaar, maar daar is niks van te merken. De diva is eerder getrouwd geweest met Joey Fresco, Adam Curry en in haar (heel) jongere jaren met haar toenmalige vriendje, wat een rebelse daad tegenover haar ouders schijnt te zijn.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Patricia Paay (@patricia_paay)Acteur Richard Gere trouwde in ’91 met model Cindy Crawford en in ’02 met Carey Lowell. Het laatste huwelijk hield zo’n 14 jaar stand. Ze gingen uit elkaar en twee jaar later trouwde Richard met de 34 jaar jongere Alejandra Silva, met wie hij nog altijd gelukkig is.

Emile Ratelband en zijn ex Linda Snel scheelden zo’n 41 jaar. “Ik ben er ziek van. Het was zo mooi, maar zij heeft het tot mijn grote spijt plotseling uitgemaakt”, zei hij destijds over de breuk.

De 76-jarige zanger Mick Jagger en zijn vrouw Melanie Hamrick schelen 43 jaar met elkaar. Ze zijn sinds 2014 bij elkaar.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

🦢💋 . . . @nisian 📷

Een bericht gedeeld door Melanie Hamrick (@melhamrick) op

De Italiaanse politicus Silvio Berlusconi heeft zijn vrouwen het liefst zo’n 50 jaar jonger en is in dit lijstje ook koploper. Francesca Pascale was 49 jaar jonger, maar de twee zijn inmiddels uit elkaar. Zijn huidige vriendin, Marta Fascina, is zelfs iets jonger. Zij en Silvio hebben een leeftijdsverschil van 54 jaar.

Bron: Beau Monde Archief | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws