Buitenlandse pers: ‘Prinses Charlene is alweer vertrokken uit Monaco’

De prinses van Monaco zou weer op het vliegveld zijn gespot.

Lees ook

Voor het eerst in lange tijd is het rustig rondom prinses Charlene. Ze zou alweer een aantal weken terug zijn in Monaco, of in ieder geval in een landhuis in de buurt van haar gezin verder herstellen tot ze weer klaar is om haar koninklijke verplichtingen te vervullen. Toch is er nu weer een buitenlandse bron die beweert dat prinses Charlene wéér op het vliegtuig is gestapt naar een geheime locatie. 

Waar is prinses Charlene?

De prinses van Monaco verbleef afgelopen winter in een kliniek in Zwitserland om te herstellen van ‘fysieke en emotionele vermoeidheid’. Half maart keerde Charlene volgens het paleis weer terug naar Monaco, om daar in de nabijheid van haar gezin verder aan haar genezing te werken. In het openbaar is prinses Charlene echter nog niet gespot. Volgens het Australische magazine Who zou dat zijn omdat de echtgenote van prins Albert op 21 maart alweer uit het land is vertrokken. Ze zou op het vliegveld van Nice aan boord van een privévliegtuig zijn gestapt, bestemming onbekend. Mind you, hoe het blad aan deze info komt, is niet helemaal duidelijk.

Kort verblijf

Of het waar is, weten we niet, maar weinig mensen kijken er vreemd van op als het wél het geval blijkt te zijn dat Charlene toch niet meer in het paleis woont. In november was ze ook slechts een paar dagen op Monegaskische bodem te vinden na een maandenlang ziekbed in Zuid-Afrika, voordat ze opnieuw naar het buitenland vertrok.

Volgens de berichtgeving van het paleis is prinses Charlene ‘haar herstel nu aan het voortzetten in het Prinsdom met haar echtgenoot en haar kinderen aan haar zijde.’ Ook liet de hofhouding al weten dat we geen snelle terugkeer van Charlene in het openbaar hoeven te verwachten. “De komende weken neemt ze de tijd om volledig te herstellen voordat ze langzaamaan weer haar officiële taken zal hervatten”, klinkt de officiële versie. We hopen de Doorluchtige Hoogheid snel weer eens te zien!

Bron: Royal Central | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook