Caroline Tensen maakt indruk met make-uploos kiekje

Wat een prachtvrouw!

Wauw! Met een prachtige selfie au naturel weet Caroline Tensen heel wat lovende reacties binnen te slepen. Zag een bad hair day er bij ons allemaal maar zo goed uit…

Verzorgde foto’s

Caroline Tensen geeft op Instagram regelmatig een kijkje in haar leven. Zo deelt ze foto’s met haar vrienden en familie, bij haar favoriete kapper Leco van Zadelhoff en natuurlijk kiekjes van hondje Jip. Hoewel de presentatrice veelal met een prachtige make-uplook voor de dag komt, zijn er ook dagen dat ze zonder maquillage en net wat minder volume in haar coupe de deur uitgaat. Dat Caroline ook dan een prachtige verschijning is, bewijst ze wel met de make-uploze selfie die ze gisteren op Instagram deelde.

#geenmakeupdag

“We zijn alweer bijna over de helft van de week! Lekker aftellen naar ‘t weekend”, schrijft Caroline bij de selfie in de buitenlucht. “#badhairday #woensdaggeenmakeupdag”, deelt ze in de hashtags. Nou, ook zonder perfecte lokken en make-up ziet de presentatrice er stralend uit, als je het ons vraagt!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Caroline Tensen (@carolinetensen)

Pure parel

Daar zijn haar volgers het helemaal mee eens, blijkt wel uit de reacties. “Mooie foto, zo puur”, schrijft een volger onder de make-uploze selfie. “Zelfs zonder de make-up een parel”, aldus een ander. Daar sluit een derde zich helemaal bij aan: “Je bent nog net zo knap!” Andere volgers vinden het verfrissend dat Caroline zo puur natuur is gebleven. Zo schrijft iemand: “Top Caroline, zo fijn. Eindelijk eens een keer iemand zonder opgespoten lippen. Gewoon als zichzelf. Dank je wel.”

Bron: Dingen Voor Vrouwen | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws