Zo ziet de moeder van Chantal Janzen eruit

En, vind jij dat ze op elkaar lijken?

Lees ook

Op Instagram zet Chantal Janzen regelmatig haar grote gezin in het zonnetje. Samen met haar man Marco Geeratz heeft de presentatrice twee kinderen, en daarnaast is ze ook bonusmoeder van Marco’s drie kinderen uit een eerdere relatie. Hoewel Chantal op social media regelmatig updates deelt over het moederschap en het gezinsleven, weten we een stuk minder over het gezin waarin ze zélf opgroeide. Wie zijn haar vader en moeder eigenlijk?

Trotse moeder

Chantal is zelf een trotse moeder én bonusmoeder, zo maakte ze vorig jaar rondom Moederdag wel duidelijk. Op Instagram zagen we een gezellige familiefoto voorbijkomen met daarop haar zoontjes James (13) en Bobby (4) en bonuskinderen Esmée, Isaa en Zion. “Zo trots op jullie allemaal. Dankjewel lieve James dat jij me 12 jaar geleden voor het eerst mama maakte, en Bobby dat jij 3 jaar geleden onze kers op de al prachtige taart werd”, schreef de trotse moeder bij de zoete en zomerse familiefoto. “Dankjewel lieve Essie, Isaa en Zion dat ik 15 jaar geleden voor jullie een vriendin, maar ook een ‘moemie’ mocht worden op de momenten dat jullie dat nodig hadden en hebben. Wat hebben we dit met z’n allen, ondanks hobbels en heuvels, goed aangepakt, gedaan en volbracht.”

Liefste mama

In die Instagram-post schreef Chantal ook een eerbetoon aan haar eigen moeder. “En dan mijn eigen liefste mama, een voorbeeld, met wie ik nog steeds kan ‘poemen’, en zo ongelooflijk liefheb. Jij bent de allerliefste mama, oma, bonusoma van de wereld voor mij en Roger.” Over Roger Janzen, de broer van Chantal, weten we maar weinig. In tegenstelling tot zijn zus is hij geen liefhebber van de spotlights. En ook van de ouders van Chantal, Joke en John Janzen, zien we zelden beelden voorbijkomen.

Maar héél af en toe deelt de presentatrice een kiekje van een van haar ouders. Benieuwd of ze op haar lijken? Oordeel zelf op de volgende pagina.

Laatste nieuws

Zie ook