Zó ziet de mooie moeder van Chantal Janzen eruit

Lijken ze op elkaar? De presentatrice vindt van wel!

Lees ook

We zien op social media regelmatig liefdevolle kiekjes voorbijkomen van Chantal Janzen en haar prachtige samengestelde gezin. Hoewel Chantal op Instagram regelmatig updates deelt over haar drukke gezinsleven en over het moederschap, weten we een stuk minder of hoe ze zélf opgroeide. En wie zijn haar ouders, John en Joke Janzen, eigenlijk?

Trotse moeder

Chantal is zelf een enorm trotse moeder én bonusmoeder, zo maakte ze vorig jaar rondom Moederdag wel duidelijk. Op Instagram zagen we een gezellige familiefoto voorbijkomen met daarop haar zoontjes James (13) en Bobby (4) en bonuskinderen Esmée, Isaa en Zion, die haar man Marco uit een eerdere relatie heeft. ““Zo trots op jullie allemaal”, schreef de televisiester daarbij. “Wat hebben we dit met z’n allen, ondanks hobbels en heuvels, goed aangepakt, gedaan en volbracht.”

De Instagram-post bevatte ook een eerbetoon aan haar eigen moeder. “En dan mijn eigen liefste mama, een voorbeeld, met wie ik nog steeds kan ‘poemen’, en zo ongelooflijk liefheb. Jij bent de allerliefste mama, oma, bonusoma van de wereld voor mij en Roger.”

Ouders en broer

Over Roger Janzen, de broer van Chantal, weten we maar weinig. In tegenstelling tot zijn zus is hij geen liefhebber van de spotlights. En ook van de ouders van Chantal, Joke en John Janzen, zien we zelden beelden voorbijkomen. Maar héél af en toe deelt de presentatrice een kiekje van een van haar ouders.

‘Os Joke’

Dat Chantal Janzen in Limburg is opgegroeid, is ’te horen’ in het tekstje dat ze bij een prachtige foto van haar moeder schreef. “Och kiek um dao ens zitte, os Joke. Op een onbewaakt moment maakte ik deze foto, toen we samen op vakantie waren. Dat ze zo stiekem zit te genieten vind ik zo mooi om te zien. Dat ik dit nu op Instagram zet vindt ze helemaal niks, en daar geniet ìk dan weer van…;) Omdat zij ons zoveel liefde gaf en geeft, kunnen mijn broer en ik weer zoveel liefde aan onze kindjes geven. Mama wij houden van jou.” Hoe lief!

John Janzen

Ook deelde Chantal eerder een zeldzaam kiekje van haar vader, John Janzen, over wie ze ook niets dan goeds te zeggen heeft. “De leefste, sjiekste en sjoeënste pap en opa van de wereld”, schrijft ze opnieuw met een Limburgse knipoog.

Allerliefste broer

Van broer Roger krijgen we zo nu en dan nog wel een foto uit de oude doos te zien. En dat ze het ook met hem ontzettend goed kan vinden, blijkt wel uit Chantals woorden. “Ondanks het feit dat hij vaak mijn kaarsjes uit probeerde te blazen, is hij de allerliefste.”

En dit superschattige plaatje willen we je ook niet onthouden!

Een beetje van allebei

En, lijkt Chantal meer op haar moeder Joke of haar vader John? Zelf vindt de presentatrice dat ze een beetje van allebei heeft, qua uiterlijk én innerlijk, liet ze eerder horen in een editorial voor haar magazine &C.  “Wij delen dezelfde maniertjes”, beaamt moeder Joke daar ook bij. Like mother, like daughter!

Bron: Dingen Voor Vrouwen, Libelle, Grazia, &C | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook