Zó ziet de vrouw van Jan Smit eruit

Ruim tien jaar geleden stapte Jan in het huwelijksbootje met de Volendamse blondine.

Lees ook

Al ruim tien jaar is Jan Smit getrouwd met zijn Liza. Een vrouw die in de eigen woorden van de zanger ‘altijd in de schaduw, maar altijd aan m’n zijde’ staat. Wie is deze stille kracht naast een van ’s lands bekendste volkszangers en presentatoren?

Familie Smit

Naast zanger, presentator, componist, tekstschrijver en acteur is Jan Smit óók een trotse echtgenoot en (bonus)papa. Hij woont samen met zijn vrouw Liza Plat, dochter Emma, zoon Senn en dochter Fem (die Liza uit een eerder huwelijk kreeg).

Ontmoeting

Jan en Liza zijn al meer dan een decennium lang samen en de zanger deelt dan ook regelmatig kiekjes van zijn prachtige gezinnetje. Liza is net zoals Jan geboren en getogen in Volendam. Op een Valentijnsdag ging de presentator op zijn knieën en niet veel later vertrok het stel naar Sint-Maarten om daar te trouwen. Een goeie zet, want zo had het kersverste stel én prachtig weer én tegelijkertijd toch de memorabele trouwdatum 11-11-2011. Zo’n zonnig feest was op een Volendamse novemberdag waarschijnlijk niet gelukt!

Reddingsboei

Afgelopen november blikte Jan terug op deze prachtige dag en zette hij zijn vrouw in het zonnetje. “De meest belangrijke en liefdevolle persoon in m’n leven. Mijn reddingsboei en houvast op ieder moment! Elke dag cijfert zij zichzelf weg om voor mij en anderen klaar te staan. Altijd in de schaduw, maar altijd aan m’n zijde. Ze gaf mij bovendien de mooiste geschenken in het leven. Onze kinderen Fem, Emma en Senn. Maar bovenal geeft ze mij altijd en overal liefde, onvoorwaardelijke liefde. Wat ben ik trots op mijn vrouw!”

Awh! Benieuwd naar hoe de liefde van Jans leven eruitziet? Op de volgende pagina staan een paar prachtige plaatjes van het happy couple.

Laatste nieuws

Zie ook