Het is officieel: Jennifer Lopez en Ben Affleck zijn weer verloofd

De twee waren eerder ook al eens verloofd.

Er pronkte plotseling een groene diamanten ring om de vinger van Jennifer Lopez. Fans wisten het zeker: Jennifer en Ben Affleck zijn weer verloofd. En jawel, deze geruchten bleken te kloppen.

Opnieuw verloofd

Voor fans was deze diamanten ring duidelijk teken: Ben en Jennifer zijn opnieuw verloofd. Deze geruchten bleken te kloppen, aangezien een woordvoerder van de zangeres én J.Lo het leuke nieuws over de verloving bevestigen.

In een video op Instagram vertelt Jennifer dat ze bijzonder nieuws te vertellen heeft. Bij de video lezen we de tekst: “Major anouncement!!!”, en zien we de zangeres met een big smile de boodschap delen. “Ik heb leuk en spannend nieuws aan jullie te vertellen”, begint ze haar verhaal. Vervolgens verwijst ze haar fans door naar haar speciale fan-page, On the J.Lo , waar ze het verhaal over de verloving bevestigd. 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jennifer Lopez (@jlo)

Bennifer

Het is niet de eerste keer dat Jennifer en Ben, aka Bennifer, hun liefde bezegelen met een verloving. De tortelduifjes waren van 2002 tot 2004 samen en waren destijds ook verloofd. Van een bruiloft kwam het helaas niet. De relatie zou zijn gestrand vanwege de enorme media-aandacht die het stel kreeg.

Eerder was Ben getrouwd met actrice Jennifer Garner, maar de twee besloten in 2018 uit elkaar te gaan. Begin 2020 kreeg hij een relatie met actrice Ana De Armas, maar ook dit hield niet lang stand. Eind juli 2021 maakten Jennifer en Ben wereldkundig dat de twee weer opnieuw een relatie met elkaar aangingen.  

Bron: HLN | Beeld: Instagram, BrunoPress

Laatste nieuws