Newlywed: Nicola Peltz deelt romantisch kiekje van bruiloft met Brooklyn Beckham

"Mr. & Mrs. Peltz Beckham", schrijft Nicola bij een zwart-wit foto van haar en Brooklyn.

Lees ook

Brooklyn Beckham en Nicola Peltz mogen elkaar vanaf heden husband and wife noemen. De oudste zoon van Victoria Beckham en David Beckham stapte dit weekend in het huwelijksbootje met actrice Nicola. En ja, we kunnen alvast een kleine sneak peek krijgen. Nicola deelt zelf namelijk een romantisch kiekje op Instagram.

Getrouwd

“Mr. & Mrs. Peltz Beckham”, schrijft Nicola bij een zwart-wit foto van haar en Brooklyn in hun sparkling bruiloft-outfit. De actrice droeg een prachtige jurk van Valentino’s Pierpaolo Piccioli, en dat ze eruitzag om door een ringetje te halen, is ook haar volgers niet ontgaan. Onder anderen Paris Hilton, Taylor Lautner, Patrick Schwarzenegger, Leona Lewis, Kiernan Shipka feliciteerde het pasgetrouwde stel in de comments.

Verloofd

De twee verloofden zich al in 2020 en hoopten in 2021 te trouwen. Echter gooide corona roet in het eten waardoor het stel hun bruiloft moest uitstellen. “We zijn al een jaar verloofd en als Covid er niet was geweest, waren we graag al getrouwd, en het is een beetje moeilijk geweest”, vertelde Nicola in 2021 nog aan HELLO!. Goed, afgelopen zaterdag was het dan eindelijk zover en konden Brooklyn en Nicola elkaar het jawoord geven.

Ook Brooklyn deelde een foto van de bruiloft op Instagram, al was dat niet met lover Nicola erop. De 23-jarige Beckham telg plaatste namelijk een kiekje van hem samen met zijn broers en vader, compleet gehuld in pak. “The boys“, schrijft hij in de caption.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht dat is gedeeld door @brooklynbeckham

Bekende gasten

De bruiloft werd groots gevierd in Florida en er waren een hoop celebrities aanwezig, waaronder Gordon Ramsay en Serena Williams. Er werd zelfs gespeculeerd dat niemand minder dan Harry en Meghan hun stulpje in Montecito hadden verlaten om ook een bezoek te brengen aan de bruiloft, maar dat is echter nog niet bevestigd. Het zou zomaar eens kunnen, want ouders Victoria en David Beckham waren immers ook bij Harry en Megs bruiloft in 2018 aanwezig. De Beckhams en Harry en Meghan zijn daarnaast al jaren vrienden. Hmmm…

Bron: Hello magazine, Honey nine | Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook