Waarom de Cambridges niet naar de Beckham-bruiloft gingen

Naar verluidt hebben prins William en hertogin Kate voor de uitnodiging bedankt.

Lees ook

Zaterdag gaven Brooklyn Beckham en Nicola Peltz elkaar eindelijk het jawoord op het Palm Beach-landgoed in Florida. En hoewel er een hoop rich and famous aanwezigen waren, schitterden de bevriende royals in afwezigheid.

Celebs

Op het landgoed van Nicola’s ouders – biljonair Nelson Peltz en model Claudia Heffner Peltz – verzamelden de bruid, bruidegom en hun gasten zich om de liefde te vieren. Uiteraard waren Brooklyns ouders Victoria Beckham en David Backham en zijn broertjes en zusje van de partij. Zij vlogen speciaal voor de bruiloft naar Amerika voor een lang weekend. Naast hen waren er nog vele A-listers van de partij, zoals Serena Williams, Venus Williams, Eva Longoria, Gigi Hadid, Gordon Ramsey en VB’s voormalig Spice Girls-bandleden Melanie Chisholm en Melanie Brown.

Royal gasten

Voorafgaand aan de bruiloft werd gespeculeerd dat Harry en Meghan misschien ook wel waren uitgenodigd om de Beckham-telg in het huwelijksbootje te zien stappen, maar er werd dit weekend geen glimp opgevangen van het stel. Echter, achteraf bleek dat niet Harry en Meghan, maar William en Kate waren uitgenodigd.

“David en Victoria hebben contact gehad met William en Kate om hen en de familie uit te nodigen voor het huwelijk van hun zoon. William antwoordde dat hij hen veel geluk toewenste, maar dat het niet zou lukken om aanwezig te zijn”, vertelde een bron daarover aan Mirror.

Beckhams en de royals

Kate en William konden hun drukke schema helaas dus niet aanpassen voor een tripje naar de VS. Too bad, maar daar zullen Vic en David vast niet mee zitten. De bron vervolgt: “David’s band met William en Kate gaat jaren terug. Ze hebben een zeer sterke relatie en zij waren hun keuze voor de bruiloftsgasten. Het ging altijd om hen, het ging nooit om Meghan en Harry. Zij zijn de mensen waar David en Victoria aan gehecht zijn, omdat ze een lange geschiedenis samen hebben.”

Dat er werd gespeculeerd dat Harry en Meghan naar de bruiloft zouden komen is zo gek nog niet. Zij wonen immers in Amerika en kregen in 2018 David en Victoria op bezoek tijdens hun eigen bruiloft. De Beckhams waren daarnaast ook te gast bij William en Kate’s wedding in 2011. Dus beide royal-stellen hádden in principe zomaar eens kunnen verschijnen.

Bron: Cosmopolitan UK | Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook