Ex-schoondochter prinses Anne weer gelukkig in de liefde

Autumn Phillips zou een steenrijke vastgoedmagnaat aan de haak hebben geslagen.

Lees ook

Koetsje rijden met Queen Elizabeth, zoals hierboven, zit er niet meer in voor Autumn Phillips. Vorig jaar scheidde ze officieel van Peter Phillips, de zoon van prinses Anne, en is ze royal-af. Nu is de moeder van de Queen achterkleinkinderen Savannah en Isla weer gelukkig in de liefde!

Nieuwe liefde

Al een aantal maanden is Autumn Phillips/Kelly happy together met de Ierse vastgoedmagnaat Donal Mulryan. De voormalige schoondochter van prinses Anne heeft haar kinderen ook al voorgesteld aan haar nieuwe lief. Het gezin werd vorige week samen gezien tijdens paardenraces waaraan Zara Tindall, de ex-schoonzus van Autumn al deelnam. Klinkt alsof het nog wel goed zit met de familiebanden!

Autumn en Donal zouden elkaar al zo’n vijftien jaar kennen. De Ier woont al langere tijd in Londen, waar hij naam heeft gemaakt als vastgoedontwikkelaar in het luxere segment.

Savannah en Isla

Donal zou het goed kunnen vinden met Savannah (11 jaar) en Isla (10 jaar), de dochters van Autumn en Peter en nummer 19 en 20 in de lijn van de troonopvolging. Onlangs waren de kleindochters van prinses Anne nog met hun vader te zien bij de herdenkingsdienst voor prins Philip.

Isla, Peter en Savannah Phillips. Beeld: BrunoPress

Ook Peter heeft een nieuwe vriendin

Autumn is niet de enige die verder is gegaan met haar (liefdes)leven na de scheiding. Ook Peter heeft al enige tijd een nieuwe vriendin: Lindsay Wallace. Zij zou haar ‘schoonoma’ de Queen al hebben ontmoet.

Lindsay Wallace met Peter Phillips, Nick Mason (de drummer van Pink Floyd) en zijn vrouw, actrice Annette Lynton, bij Formule 1. Beeld: BrunoPress

Peter Phillips is het eerste kleinkind van Queen Elizabeth en prins Philip dat zijn huwelijk op de klippen zag lopen. “Peter is er helemaal kapot van en hij zag het gewoon niet aankomen. Hij dacht dat hij gelukkig getrouwd was en de perfecte familie had met twee geweldige dochters. Maar nu is hij helemaal in shock”, vertelde een vriend aan The Sun toen in 2020 de scheidingsplannen aan het licht kwamen. Gelukkig lijkt het er nu op dat beide partijen weer helemaal happily in love zijn. Mogen we hopen op nog ’n royal wedding?

Bron: Point de Vue | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook