De verborgen details in de bruidsjurk van Nicola Peltz Beckham

Dit was ons niet opgevallen!

Lees ook

Tijdens een luxueuze trouwdag op het Palm Beach-landgoed in Florida en met niemand minder dan Brooklyn Beckham als bruidegom, heb je natuurlijk een glamoureuze jurk nodig. Nicola Peltz droeg zaterdag een schitterende jurk van Valentino en ze stelde daarmee absoluut niet teleur.

Dress to impress

Na bijna twee jaar verloofd te zijn gaven Nicola Peltz en Brooklyn Beckham elkaar zaterdag onder toeziend oog van the rich and famous het jawoord. Voor de bruiloft werd diep in de buidel getast, want er zou maar liefst drie miljoen dollar zijn uitgegeven aan alles wat erbij kwam kijken.

Talisman

De bruidsjurk was ongetwijfeld ook niet goedkoop. Nicola verscheen in een Valentino couture-jurk met gigantische sleep aan het altaar. Zoals onthuld door de Britse Vogue, was de jurk op maat gemaakt door Pierpaolo Piccioli, die een jaar en heel veel tripjes van Milaan naar Miami nodig had om de jurk te maken. Maar dat was niet eens het bijzonderste element aan haar jurk. Zo liet Nicola’s moeder Claudia er een boos oog in naaien als talisman voor haar dochter en een berichtje dat het Valentino-team met blauwe draad in de bruidsjurk naaide.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door British Vogue (@britishvogue)

Eenvoudig, maar toch vol details

Leslie Fremar, Nicola’s styliste, vertelde Vogue: “De eenvoud ervan was prachtig. We hoefden de jurk niet al te gedetailleerd te maken om de omvang ervan te bereiken, dus hebben we uiteindelijk het borduurwerk weggelaten.”

Brooklyn gaf het jawoord in een Dior-pak. Nicola zorgde ervoor dat ook Brooklyns pak een speciaal tintje kreeg, want ze liet er een speciaal label in naaien. “Brooklyn is dol op labels”, zei ze. “Twee jaar geleden heb ik voor Kerstmis een hele koffer vol gepersonaliseerde labels voor hem gemaakt.” Aahw!

Andere creaties

Ook werden er op de grote dag creaties van Victoria Beckham gespot – hoe kan het ook anders? Zelf droeg ze een metallic couture slip dress uit haar eigen collectie. Haar vriendin Eva Longoria droeg een zwarte jurk uit haar spring/summer 2022 collection en model Mia Regan – de date van Romeo Beckham – droeg ook een stuk uit de collectie van Victoria.

Bron: Marie Claire UK | Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook