Monica Geuze over relatiegeruchten: ‘Wij liggen samen te lachen om die onzin’

Monica reageert op de geruchten rondom een eventuele breuk met haar vriend.

Lees ook

Monica Geuze is al een tijdje happily in love met vriendlief Robbert. En hoewel er geen wolkje aan de lucht lijkt in de relatie tussen de twee, speculeert men soms anders. In gesprek met Grazia geeft de vlogger duidelijkheid over deze rumours.

Geruchten

Er werd enige tijd gespeculeerd dat het finito zou zijn tussen Monica en Robbert. Door alle geruchten is dan ook veel onduidelijkheid ontstaan Monica’s love life. Is Robbert nog steeds de ware voor haar? “De geruchten waren gebaseerd op het feit dat we een tijd geen foto’s hebben gepost”, legt de presentatrice uit. “Als er eenmaal zo’n roddel ontstaat, dan voel ik juist niét de urgentie om het tegendeel te bewijzen en nieuwe foto’s te posten. Zoek het maar uit, wij liggen samen lekker op de bank te lachen om die onzin.”

Ze gaat verder: “Als ik ergens mee zit of een kutdag heb gehad, dan bespreek ik dat gewoon met Robbert, zoals je doet in een relatie.” Mo wil dan ook alle gossips ontkrachten. “Tussen ons zit het absoluut honderd procent goed.”

Co-ouderschap

Samen met voetballer Lars Veldwijk heeft Monica dochtertje Zara-Lizzy– die nu volledig bij haar moeder woont. Maar eind van dit jaar loopt het voetbalcontract van Lars af. Hoe kijkt Monica ertegenaan als hij terug naar Nederland komt? “Ik zou het superleuk vinden als hij weer terug is in Zara-Lizzy’s leven. Het zou het voor mezelf ook makkelijker maken om co-ouderschap te hebben”, vertelt ze eerlijk. “Het komt nu allemaal op mij – en Rob – neer. Bovenal vind ik het vreselijk dat Zara-Lizzy haar vader moet missen.”

En hoewel het fijn is dat Robbert ook in het leven van de kleine meid is, kan hij de rol van vaderfiguur niet innemen. “Robbert is mijn vriend en hij speelt een grote rol in het leven van Zara-Lizzy, omdat we met zijn drieën wonen, maar hij zal nooit de plek van haar vader innemen. Het is ook niet zo dat het een het ander opheft of minder erg maakt”, stelt ze. “Zara-Lizzy kan nog steeds midden in de nacht wakker worden en zeggen: ‘Ik mis papa zo erg’. Maar dat heeft ze ook als Rob of ik er niet ben. Wat dat betreft is ze juist weer bevoorrecht, omdat ze zoveel mensen om zich heen heeft die van haar houden en het beste met haar voor hebben.”

Trouwplannen

Tussen Monica en Robbert zit het dus wel goed. Maarre, hebben de twee ook al trouwplannen? “Daar hebben we geen haast mee”, zegt de influencer. “We zijn nu twee jaar samen, we hebben een koophuis en zorgen samen voor Zara-Lizzy. Er is al zo veel wat ons met elkaar verbindt. Ik vind het juist leuk om de dingen een beetje te spreiden. Op een dag zullen we samen moeten beslissen of het een stap is waar we ons aan willen wagen, maar voor nu zou het niet zoveel toevoegen.”

Monica Geuze schittert op de cover én in een prachtige Dior-beautyshoot van Grazia’s nieuwste issue. In een uitgebreid interview vertelt ze alles over schoonheid, de spotlights, luxe en verleiding. Vanaf 13 april in de winkels! 

Bron: Grazia (Annette de Vries) | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook