Zien: zó ziet de knappe zus van Jennifer Lopez eruit

De Lopez-zusjes beschikken over een flinke portie goede genen.

Lees ook

Televisiecarrière

Hoewel haar oudere zus wereldwijd bekend is, mag ook Lynda Lopez niet klagen over haar carrière. In plaats van een carrière in de muziek koos ze voor de televisiewereld, waar ze als presentatrice zowel Engels- als Spaanstalige tv-shows heeft gepresenteerd.

Ze begon onder aan de ladder bij lokale tv- en radiostations en worked her way up. Lynda was zelfs zo succesvol, dat ze een Emmy Award won voor haar werk bij WB 11 Morning News. Daarnaast is ze ook nog eens mede-oprichter van het productiebedrijf Nuyorican Productions. Bezig bijtje, die Lynda from the Block.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lynda Lopez (@lyndalopez08)

New York

In Nederland doet de naam Lopez ons alleen denken aan haar oudere zus Jennifer, maar in New York is Lynda een begrip door haar werk als journaliste. Op Instagram heeft de knappe vrouw dan ook bijna 150 duizend volgers.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lynda Lopez (@lyndalopez08)

Twee druppels water

Op Instagram deelt Lynda vooral veel van haar werk en geeft ze zo nu en dan een kijkje in haar persoonlijke leven. Zo zien we dat Lynda familie hoog in het vaandel heeft staan en hier dan ook veel tijd mee doorbrengt. Af en toe een selfie met big sister Jennifer kan dan ook niet uitblijven. En daarop is te zien dat de Lopez-zusjes behoorlijk op elkaar lijken! Niet alleen Jennifer lijkt geen dag ouder te worden, ook Lynda heeft duidelijk uit the fountain of youth gedronken.

Bron: Grazia, Beau Monde archief | Beeld: BrunoPress

Pagina 2/2

Laatste nieuws

Zie ook