‘Lady Mary’ en ‘Lady Edith’ lichten tipje van de sluier over nieuwe Downton-film

Hoe zal het de Crawley-zussen vergaan in de gloednieuwe film?

Lees ook

Wat staat de Crawley-zusjes te wachten in de nieuwe film Downton Abbey: A new era? Actrices Michelle Dockery en Laura Carmichael geven alvast wat details over de verhalen van hun personages prijs.

A New Era

De titel van de tweede Downton Abbey-film, die vanaf 28 april in de bioscoop draait, verwijst er al een beetje naar. Er breekt een nieuwe tijd aan, óók voor de zussen Lady Mary en Lady Edith. In de serie kregen de twee zussen het vaak met elkaar aan de stok, maar Mary en Edith lijken nu eindelijk een betere band op te bouwen. “Ze woonden jarenlang in hetzelfde huis. Dat hielp niet bepaald met hun band”, vertelt Michelle Dockery (Lady Mary) in een nieuwe video op Instagram. “Nu ze niet meer onder één dak wonen, kunnen ze zich verder ontwikkelen.”

Nieuw hoofdstuk

Ook Laura Carmichael (Lady Edith) vertelt dat de band van de Crawley-zussen nu stukken beter is. “Ze nemen het niet meer tegen elkaar op. Als in ‘Wie is de belangrijkste persoon in de eetkamer?’ De nieuwe film is een nieuw hoofdstuk voor hen beiden. Ze zijn allebei opgegroeid, ze hebben kinderen gekregen, ze hebben hun echtgenoten ontmoet en ze zijn zachtaardiger.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Downton Abbey (@downtonabbey_official)

“Ze hebben ook beiden te maken gehad met verlies”, vult Michelle aan. “Ik denk dat dat ook heeft geholpen om volwassen te worden. Maar zo nu en dan wordt er wel wat geplaagd. Het blijft familie.”

We kunnen niet wachten om de filmzussen weer op het witte doek te zien!

Bron: Instagram, Hello! Magazine | Beeld: Downton Abbey

Laatste nieuws

Zie ook