Beeldig in beige: de outfits tijdens de royal tour van prinses Anne

Geen zeventien outfitwissels à la Kate, maar alsnog komt er genoeg moois uit de koninklijke koffer.

Lees ook

Na een controversiële royal tour van prins William en hertogin Kate, verloopt de buitenlandse reis van prinses Anne nogal stilletjes. De dochter van Queen Elizabeth is in Papoea-Nieuw-Guinea om het troonsjubileum van haar moeder te vieren. En dat doet ze in chic camel, beeldig beige en glinsterend groen!

Een nieuwe tour

Queen Elizabeth stuurt dit jaar meerdere familieleden de grens over om in landen van het Gemenebest – waarvan ze symbolisch staatshoofd is – haar 70-jarige jubileum op de troon te vieren. Prins William en hertogin Kate bezochten Belize, Jamaica en de Bahama’s, de Wessexjes trekken binnenkort ook naar het Caribisch gebied en prins Charles en hertogin Camilla hebben een reisje naar Canada op de planning staan. Deze week is prinses Anne aan de beurt. De Princess Royal reisde af naar Australië en Papoea-Nieuw-Guinea. En nee, zo’n outfitkameleon als Kate is Anne niet, maar toch is de inhoud van haar kledingkoffer zéker de moeite waard. Let’s have a look.

Beige en bloemenkransen

Op Instagram deelt The Royal Family een aantal kiekjes van prinses Anne tijdens haar bezoek. Zo werd ze onder andere al verwelkomd door de minister-president, woonde ze een receptie bij, bezocht ze een school en een oorlogsbegraafplaats, en opende ze twee gezondheidscentra. Als we de foto’s mogen geloven, was er ook nog tijd voor cultuur én iets met een zwaard (hebben we er een ridder bij?).

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door The Royal Family (@theroyalfamily)

We zien de Princess Royal onder andere in een beige broekpak met lichte streep, een chique japon van glanzende zijde, een beige ensemble met rok en wikkeltop, en een witte blouse. Het grote voordeel van veelal dezelfde kleuren meenemen op reis? Je handtas past meteen overal bij! Prinses Anne droeg bovendien hetzelfde pak twee dagen achter elkaar, iets wat je andere royals niet snel ziet doen. Maar hé, ook dat scheelt weer ’n hoop bagage meezeulen. Let vooral ook even op de derde foto, waarin prinses Anne te zien is naast haar echtgenoot Sir Timothy Laurence. Hoe heerlijk matchen hun outfits?

Who’s next?

Vandaag is het alweer tijd om terug te vliegen naar de UK, maar de volgende royal rondreis laat niet lang meer op zich wachten. De jongste zoon van de Queen, prins Edward, en zijn vrouw, gravin Sophie, mogen vanaf 22 april op reis naar Antigua en Barbuda, Grenada, St Lucia en St Vincent en de Grenadines. In mei gaan de prins van Wales en de hertogin van Cornwall naar Canada. En in juni is het tijd voor een groot feest in de UK zelf om het jubileum van de Queen te vieren.

Bron: Hello!, The Royal Family | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook