Waar zijn de bruidsmeisjes en -jonkers van William en Kate nu?

We zijn inmiddels elf jaar verder. Tijd om polshoogte te nemen!

Lees ook

Prins William en Kate zijn alweer bijna elf jaar getrouwd. De Cambridges blikken nog altijd graag terug op hun bruiloft en dat doen wij natuurlijk ook. Hoe gaat het tegenwoordig eigenlijk met de bruidsmeisjes- en jonkers van de beroemde royal wedding?

Lady Louise Windsor

Lady Louise Windsor, de dochter van prins Edward en gravin Sophie en daarmee een nichtje van prins William, was een van de bruidsmeisjes op het huwelijk van de Cambridgejes. Louise genoot intens van álles (dit in tegenstelling tot collega-bruidsmeisje Grace van Cutsem die helemaal klaar was met de fly-over en zo op haar eigen manier beroemd werd). Louise was pas zeven tijdens de bruiloft van Kate en William. Tegenwoordig is ze alweer 18 en gaat ze naar St. Mary’s School, waar ze later dit jaar haar eindexamens zal moeten doen.

Louise
Lady Louise Windsor toen en nu. Beeld: Brunopress

Grace van Cutsem

De balkonscène is hét moment voor de fotografen, iedereen wil de mooiste foto maken. Jammer genoeg wilde bruidsmeisje Grace van Cutsem niet meewerken en was het bijna onmogelijk om een perfect plaatje te schieten. De kleine meid kon de herrie van de menigte niet meer aan en deed haar handen dan ook voor haar oren om het geluid te dempen. Helaas stond ze vlak naast Kate waardoor ze op elke foto met een chagrijnig gezicht en d’r handen voor d’r oren staat. Een échte photobomb. Grace is de dochter van Hugh van Custem, een van de vrienden van William en Kate. Sinds haar virale moment tijdens de bruiloft is Grace eigenlijk niet meer echt in het openbaar verschenen. Ze is nu dertien en zit op een privéschool dicht bij Oxfordshire.

Grace
Grace, linksonder op de foto. Beeld: Brunopress

Lady Margarita Armstrong-Jones

In 2011 werd ze toegejuicht door een immens publiek als bloemenmeisje bij de royal wedding van prins William en Kate Middleton. Maar dat was eigenlijk het enige moment of fame van Margarita, de kleindochter van prinses Margaret. Verder leeft ze als verre familie van de royals buiten de schijnwerpers. Haar Instagram houdt ze privé (wij zijn niet de enige nieuwsgierige aagjes die haar naam weleens tegenkomen), maar wel weten we van Margarita dat ze een creatieve ziel is. Net als haar grootvader, Antony Armstrong-Jones, is ze dol op fotografie. Ze is nu negentien jaar.

Margarita
Lady Margarita toen en nu. Beeld: Brunopress

Eliza Lopes

Eliza was ook een van de jongere bruidsmeisjes tijdens de bruiloft van de Cambridges. Ze was pas drie toen ze in een schattig jurkje met bloemenkrans op het balkon verscheen. Eliza is de kleindochter van Camilla, de hertogin van Cornwall. Haar ouders zijn, Laura en Harry Lopes. Laura is de stiefzus van Harry en William. Eliza is nu 14, maar meer dan dat weten we eigenlijk niet over het bruidsmeisje.

Eliza
Eliza wordt tijdens de bruiloft opgetild door haar (stief)opa en oma. Beeld: Brunopress

William Lowther Pinkerton

William Lowther Pinkerton is de zoon van de voormalig assistent van William en Kate, Jaimie Lowther Pinkerton, die in 2013 is gestopt. William was tijdens de bruiloft tien en tegenwoordig dus 21. Sinds zijn verschijning op de bruiloft hebben we William eigenlijk niet meer gezien, want hij koos er dan ook voor om uit de spotlights te leven.

William
William staat naast Tom op het balkon (midden rechts). Beeld: Brunopress

Tom Pettifer

Tom is een van de zoons van Harry en Williams voormalige nanny Tiggy Legge-Bourke. Tiggy zorgde voor de prinsen in de jaren negentig en stopte daarmee in 1999 toen ze trouwde met Britse officier Charles Pettifer. Tijdens de bruiloft maakte kleine Tom als tienjarige veel indruk. Hij was vrolijk en zwaaide continu toen hij in de koets bij prins Harry zat. Tegenwoordig woont Tom in Wales. Prins Harry is overigens ook de peetvader van Tom.

Tom
Tom zittende in de koets bij prins Harry. Beeld: Brunopress

Wij zijn benieuwd welke royal bruidsmeisjes en -jonkers we de komende jaren gaan zien op een royal wedding. Wie weet zien we die keer dan de drie kinderen van William en Kate zelf op hun paasbest op het balkon verschijnen!

Bron: Hello! | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook