Wat vindt Kate eigenlijk van een verschijning in The Crown?

Wat vindt de hertogin ervan dat een actrice haar zal naspelen?

Lees ook

Het vijfde seizoen van The Crown is in aantocht en op dit moment zijn ook de voorbereidingen voor het zesde seizoen in volle gang. Zo werd al bekend dat ze nog iemand zoeken die een jonge Kate Middleton wil portretteren in de serie, wat dus betekent dat de hertogin onder een vergrootglas komt te liggen in de serie. Wat the duchess daarvan vindt?

Kate en William

Naar verwachting volgt het zesde seizoen de leden van het koningshuis tijdens de vroege jaren ’00, en daar hoort uiteraard de ontmoeting tussen Kate en William op St Andrews University bij.

Perfect imago

Volgens een insider heeft Kate er in ieder geval geen moeite mee dat ze in het laatste seizoen van The Crown voorkomt. Tenminste, dat meent de voormalig butler van prins Charles, Grant Harold. “Kate heeft niet veel om zich zorgen over te maken, haar PR en imago is perfect. Er is niets niet perfect aan haar,” legde hij uit aan OK! Magazine. “Uiteindelijk is het allemaal PR. Sommige stukjes zijn historisch en sommige stukjes zijn televisiedrama, het paleis is er altijd op gebrand geweest om mensen eraan te herinneren dat het televisiedrama is.”

Actrices

Grant stelt dus dat Kate een ‘perfecte reputatie’ heeft en dat ze zich daarom geen zorgen hoeft te maken. Kate is overigens niet de enige die een serie over haar leven allemaal wel prima vindt. Camilla, hertogin van Cornwall heeft ook nooit negatief gesproken over het feit dat haar leven wordt gebruikt als een plotlijn in een show. Camilla heeft de actrice die haar speelde zelfs vrolijk toegesproken.

Harold zei verder nog dat de hertogin van Cambridge zich op een dag in zo’n soortgelijke situatie zou kunnen bevinden: “Het zal positief zijn. Dus ze kunnen het zien als goede reclame [voor Kate]. Ze zullen er belangstelling voor hebben en ze zal waarschijnlijk op een bepaald moment op een evenement oog in oog komen te staan met de actrice die haar speelt.” Wij zijn benieuwd wie de rol van Kate op zich zal nemen!

Bron: Cosmopolitan UK | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook