Brengen de Cambridges het paasweekend op de skipiste door?

Ook Pippa Middleton zou zijn gespot in de sneeuw van Courchevel.

Lees ook

Dat we de hertog en hertogin van Cambridge deze week niet hebben gezien bij royal duties, zou zomaar kunnen komen omdat ze in het Franse Courchevel aan het skiën zijn. Kate, William en de kinderen zouden deze week gespot zijn in het chique Alpendorpje. Wordt het dit paasweekend eitjes zoeken in de tuinen van Windsor of toch nog een keer de piste af?

Cambridge goes Courchevel

Meerdere mensen zouden prins Wiliam, hertogin Kate, prins George, prinses Charlotte, prins Louis én Pippa Middleton gezien hebben in Courchevel deze week. Het plaatsje in de Franse Alpen staat bekend als een zeer exclusief skigebied. Al voordat William en Kate getrouwd waren, brachten ze in Courchevel een wintersportvakantie door. Ook prins George en prinses Charlotte maakte er in 2016 al eens kennis met de dikke pakken sneeuw.

De Duke & Duchess of Cambridge met prinses Charlotte en prins George in Courchevel, maart 2016. Beeld: BrunoPress

George en Charlotte genieten deze week van een schoolvakantie. Prins William en hertogin Kate zijn bovendien sinds 29 maart niet meer in het openbaar gezien. “Volgens verschillende gebruikers van Twitter en Instagram werden de royals gezien op de skipiste en in restaurants van het luxe Franse resort”, meldt Hello!

Paasweekend

Of de Cambridges komend paasweekend lekker doorgaan met skiën, is nog onduidelijk. Traditioneel bezoeken de Britse royals tijdens Pasen een kerkdienst in Windsor en lunchen ze daarna met de Queen in het kasteel. Voor de achterkleinkinderen worden er paaseitjes verstopt – waardoor George, Charlotte en Louis vast wel weer te porren zijn voor een terugkeer van vakantie.

Jong geleerd

Prins William en hertogin Kate zijn allebei fervent liefhebber van wintersport, natuurlijk ook een royally approved tijdverdrijf. William werd op jonge leeftijd al door zijn ouders, prins Charles en prinses Diana, meegenomen naar de besneeuwde bergen. Ook zijn eigen kinderen leert hij nu op jonge leeftijd op de lange latten te staan. Wordt ’t al tijd voor een Windsor-winterfotosessie?

Bron: Hello! | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook