Zo ziet de moeder van prinses Laurentien eruit

En wat lijkt Laurentien op haar moeder!

Jantien en Laurens

Met ouders die ‘Laurens’ en ‘Jantien’ heten, is het makkelijk te raden waar de naam van prinses Laurentien vandaan komt. Juist ja, de prinses is vernoemd naar haar beide ouders. Fun fact: eerst ging Laurentien door het leven onder haar roepnaam Petra, maar op latere leeftijd besloot ze toch om voortaan haar tweede voornaam te gebruiken.

Samen op de foto

Oud-politicus Laurens Brinkhorst en zijn vrouw Jantien waren in de zomer van 2021 te gast bij een evenement van hun kleindochter Eloise, die een smakelijke samenwerking met ijsmerk Magnum was aangegaan. Tijdens de bijbehorende tentoonstelling werd het breed glimlachende stel op de kiek gezet. En, herken je prinses Laurentien een beetje terug in de looks van haar ouders? Wij wel!

Laurens Jan Brinkhorst en Jantien Brinkhorst Heringa bij de expositie LAYERED van Eloise van Oranje x Magnum. Beeld: BrunoPress

Gedeelde liefde voor Haute Couture

Het is al een beetje te zien aan de vrolijke ketting die de schoonmoeder van prins Constantijn op bovenstaande foto draagt: haar liefde voor couture en speelse sieraden heeft Jantien met haar dochter Laurentien gemeen. Volgens Vorsten was het Jantien die de prinses al voor haar koninklijke bruiloft kennis liet maken met modemerk Hardies, een designer die nog altijd bij Laurentien in de kast hangt.

Verder weten we bijzonder weinig over de moeder-dochter-band van prinses Laurentien en Jantien. Zoals ’t een royal betaamt, laat de schoonzus van de koning zich niet vaak uit over haar privéleven. We hebben vooral aan Eloise te danken dat we af en toe tóch een kijkje achter de schermen krijgen.

Bron: Koninklijk Huis, Vorsten | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws