Bonuszoon prinses Beatrice viert verjaardag bij Kensington Palace

Dan bof je maar, met een royal als bonusmama!

Lees ook

Je verjaardag in een paleis vieren, dat is misschien wel de droom van ieder kind. Christopher Woolf, ook wel ‘Wolfie‘, genoemd, zag zijn droom uitkomen deze week. De bonuszoon van prinses Beatrice heeft namelijk flink feest gevierd op Kensington Palace.

Bonuszoon

Wolfie is het zoontje van Beatrice’s hubby Edoardo Mapelli Mozzi. Hij kreeg Wolfie uit een eerdere relatie. Met Beatrice kreeg de zakenman vorig jaar dochtertje Sienna. De prinses had er geen problemen mee dat Edo al een zoontje had. Sterker nog, ze heeft zelfs een kettinkje met de initiaal van Wolfie. Die bungelt naast De ‘E’ voor echtgenoot Edoardo en de ‘S’ voor dochtertje Sienna Elizabeth.

Verjaardag

En dat Beatrice om haar bonuszoon geeft, blijkt wel uit de kiekjes van zijn zesde verjaardag die eerder deze week online kwamen. Wolfie heeft namelijk een geweldige verjaardag gehad op Kensington Palace, zo vertelde zijn moeder Dara Huang op Instagram. De foto’s zijn helaas al wel weer verwijderd, maar we kunnen wel vertellen hoe paleiswaardige kinderfeestje eraan toe ging.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Dara Huang (@dara_huang)

Themafeestje

Themafeestjes zijn helemaal hot onder de celebrities en uiteraard ook bij de royals. Wolfie werd verrast door een feestje, compleet versierd in apen-thema met gele en groene ballonnen, een megagrote opblaas-aap en natuurlijk een heleboel snacks. Ook konden Wolfie en zijn vrienden genieten van een magische show, om zijn dag helemaal compleet te maken. Moeder Dara plaatste een aantal kiekjes van het feestje, maar heeft deze toch weer verwijderd (iets met paleisbeveiliging, we weten ’t niet). Goed, aan de details te horen zal Wolfie de gebeurtenissen van zijn verjaardag nog lang navertellen!

Bron: Hello magazine | Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook