De paasweekendtips van Beau Monde

Vrolijk Pasen! Wat staat er op de planning dit lange weekend? Een uitgebreide brunch, een zonnige wandeling met de familie, eitjes verstoppen of juist zoeken? Wij delen onze paasweekendtips!

De zon in zonder zorgen

We hopen natuurlijk dat de zon volop gaat schijnen dit lange weekend. Vergeet je alleen niet in te smeren tijdens het eitjes zoeken of ’n paasbrunch op het terras. De natuurlijke producten van IK SKIN PERFECTION bieden optimale bescherming tegen de zon (én dus tegen huidveroudering), maar zijn niet plakkerig en geschikt voor de meest gevoelige huid. En het design mag er ook zijn. Hop, mee in je handtas!

Up your brow game

Als je wenkbrauwen maar goed zitten dit paasweekend! Een prachtige brow look moet wel lukken met de nieuwe producten van Supercilium, waarmee je heel eenvoudig thuis je wenkbrauwen in vorm brengt en definieert, precies hoe jij dat wilt. Menig brow expert heeft ze al in huis. Jij binnenkort ook? Lees hier meer.

Schoenen aan en gaan

Begint het met dit mooie weer en de langere dagen te kriebelen om het hardlopen weer op te pakken? Of wil je (uiteraard ná die welverdiende paasbrunch) een frisse start maken met gezonde gewoontes? Sportmerk On introduceert de nieuwe Cloudrunner, een schoen die de optimale steun biedt om weer de eerste hardlooppassen te zetten. Alsof je gewichtloos door de ruimte zweeft! Vanaf 21 april verkrijgbaar via de webshop.

De toekomst van de mode

Alvast boeken voor komende week: de inspirerende Ever Evolving Talks by Calik Denim. Op 19 april 2022 komen in het Theater Amsterdam modeprofessionals samen om te praten over de toekomst van fashion. Heb je behoefte aan nieuwe inzichten, inspiratie en de nodige reflectie? Registreer je hier voor deze editie of bezoek voor meer informatie de website van Ever Evolving Talks.

Last-minute paasoutfit

Oké, voor een nieuwe paasoutfit is het misschien al te laat, maar in de nieuwe collectie van OU. Boutique Stories wil je gerust ook de rest van het voorjaar (en de zomer!) rondlopen. De vrouwelijke items zijn geïnspireerd door kunstenaars, hun ateliers, hun muzes en hun materialen. En dat levert heel veel moois op! Online shoppen doe je hier.

Balagan nights

Nog niet uitgegeten na dit paasweekend? Reserveer alvast voor de feestelijke Balagan nights bij het Amsterdamse restaurant NENI (Stadionplein) volgende week. Om het 3-jarig bestaan te vieren trekken de chefs van het oostmediterrane restaurant álles uit de kast voor een fantastische mezze. De Balagan nights vinden plaats op vrijdag 22 en zaterdag 23 april. Voor 45 euro schuif jij ook aan (en reken maar op feestelijke drankjes van het huis!)

Happy Easter!

Beeld: iStock

Laatste nieuws