Lief! De Tindalls op pad met de kinderen

Niet eerder kregen we baby Lucas, de jongste achterkleinzoon van de Queen, zó goed te zien.

Lees ook

Wauw, wat groeit Lucas Tindall (1) als kool! De jongste achterkleinzoon van Queen Elizabeth was beter in beeld dan ooit tevoren tijdens een paardenrace van zijn moeder, Zara. En de andere Tindalls waren ook in hun sas. 

Met z’n vijven

Donderdag was het hele gezin Tindall samen op pad – de perks van een lang paasweekend. Hoewel Zara, de dochter van prinses Anne, niet in de schijnwerpers staat als royal, staat ze dat wél als succesvol ruiter. Deze week reed ze mee met de Burnham Market International Horse Trials in Norfolk. Hubby Mike en hun drie kinderen keken toe.

Geen zitplaatsen? Geen probleem voor dochter Mia! Beeld: BrunoPress

Dochters Mia (8 jaar) en Lena (3 jaar) toonden wisselende maten van interesse, maar het was niet alleen maar paardjes kijken. De speeltoestellen op het terrein leveren een paar mooie actiefoto’s op van de kleindochters van prinses Anne.

Beeld: BrunoPress

En anders kun je altijd nog een kietelaanval op je vader beraadslagen.

Beeld: BrunoPress

Lucas Tindall

Ondanks de dolle pret van Mia en Lena, waren de ogen toch vooral gericht op hun kleine broertje, Lucas. Hij is één van de vier achterkleinkinderen van Queen Elizabeth die vorig jaar werd geboren, en degene die we tot nu toe het beste leren kennen. Ter vergelijking: van baby August kennen we alleen foto’s van z’n achterhoofd, van baby Lili bestaat maar één openbaar plaatje en van baby Sienna hebben we precies nul keer een glimp opgevangen.

Mike Tindall met zoontje Lucas. Beeld: BrunoPress

Lucas Philip Tindall vierde in maart zijn eerste verjaardag. Op de foto’s leren we hem kennen als een adorable, vrolijk jochie.

High five! Beeld: BrunoPress

De Tindalls leiden een rustig leven in Gloucestershire, op het landgoed van prinses Anne. Hoewel ze geen koninklijke titels (en daarmee ook geen koninklijke verplichtingen hebben), zien we de sportieve familie dikwijls bij paardenraces – zowel Anne als Zara hebben ruitersport gedaan op Olympisch niveau en álles draait om de edele vierbeners in hun leven. Kunnen wij mooi bij elk evenement meekijken hoe de drie Tindall-kinderen steeds meer opgroeien!

Bron: Daily Mail | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook