Felicitaties voor de oudste dochter van prins Maurits en prinses Marilène

Happy birthday, Anna van Vollenhoven!

Lees ook

Van harte gefeliciteerd, Anna van Vollenhoven! De oudste dochter van prins Maurits en prinses Marilène viert vandaag haar 21ste verjaardag.

En daarmee is Anna – voluit Anastasia Margriet Joséphine van Lippe Biesterfeld, van Vollenhoven – het oudste kleinkind van prinses Margriet.

Hieronder zien we haar in 2005, als bruidsmeisje voor haar oom prins Pieter-Christiaan en zijn Anita.

Beeld: BrunoPress

Anna doet ’t goed als royal bruidsmeisje. Zo mocht ze ook in een poppig jurkje verschijnen bij de bruiloft van prins Friso en prinses Mabel (2004) en van prins Floris en prinses Aimée (2005). Daarna was de oudste dochter van Maurits en Marilène een stuk minder vaak in beeld.

We kregen voor het laatst een kiekje van haar te zien in 2019, toen ze de tachtigste verjaardag van haar opa, Pieter van Vollenhoven, bijwoonde. Anna is de dame met de rode jurk. Links staat haar broer Lucas (19 jaar) en rechts haar zusje Felicia (16 jaar).

Maurits Marilene met dochter en zoon
Beeld: BrunoPress

Het gezin van prins Maurits en prinses Marilène woont in Amsterdam, maar het is niet bekend of dochter Anna op haar 21ste al is uitgevlogen of nog bij haar ouders vertoeft. Waar ze haar verjaardag ook viert, let it be a good one! Van harte, Anna!

Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook