Dionne Stax deelt glamourous foto met beroemde partner

Lees ook

Sinds zomer vorig jaar is Dionne Stax happy together met haar partner Steven, die net als de presentatrice zelf ook in de spotlights staat. 

Deze week deelde de voormalig nieuwslezeres een glamourous plaatje van haarzelf en haar lief. Kijk mee!

Dionne en Steven

Sinds vorig jaar is Dionne Stax gelukkig in de liefde met de acht jaar jongere dj Steven Jansen, die bekend is van het house-duo Lucas & Steve, dat een aantal jaar geleden een grote hit met Summer on You scoorde.

De twee ontmoetten elkaar tijdens de opnames van De 3 Sterren Camping, met Nick Schilder, Simon Keizer en Kees Tol. Dionne was daarbij meteen gecharmeerd van Steven, en dat was duidelijk wederzijds. De journalist en de dj maakten hun relatie in de zomer van 2021 bekend.

Lieve woorden

Daarna stak Steven zijn liefde voor Dionne dan ook niet meer onder stoelen of banken. In gesprek met radio-dj Frank Dane vertelde Steven dat hij ‘eigenlijk ook niet wist’ hoe hij het hart van de presentatrice heeft weten te veroveren, maar dat hij dolgelukkig met haar is. “Ze is ontzettend lief en ik ben ontzettend graag bij haar. We kunnen goed met elkaar lachen. Dat is het denk ik. De klik is er gewoon vanaf het begin.” Volgens Frank Dane spatten de vonken er inderdaad vanaf. “Steven is echt smoorverliefd. Hij denkt dat Dionne de ware is. Hij is helemaal hoteldebotel. Zo ken ik hem niet, want hij was altijd de eeuwige vrijgezel, en nu heeft hij gewoon Dionne Stax aan de haak geslagen.”

Koningsdagconcert

Dionne heeft geen Instagram feed volstaan met foto’s van haar lief, maar zo nu en dan komen we op social media toch een mooie foto van het stel tegen. Zo deelde de presentatrice onlangs een foto van haarzelf en Steven in full glam voor het Koningsdagconcert in Maastricht.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Dionne Stax (@dionne_stax)

Rode loper

Dionne Stax en Steven Jansen vergezellen elkaar wel vaker op de rode loper – het grote voordeel van een showbizzkoppel zijn. Zo werden in september 2021 deze mooie plaatjes geschoten tijdens het BUMA Awards Gala, waarbij muziekprijzen uitgereikt worden.

Beeld: BrunoPress

Maar het is niet alleen maar (showbizz)werk. Op Instagram deelde de voormalige nieuwslezeres ook al zonnige foto’s van een gezamenlijke vakantie naar Mexico. Not bad! Zo nu en dan klinkt ook het gerucht dat het happy couple inmiddels samen een huis gekocht heeft, maar ’t is nog maar de vraag of dat uit betrouwbare bronnen komt.

Hoe dan ook wensen we Dionne en Steven nog heel wat prachtige jaren samen (en nog vele rode lopers) toe!

Bron: Libelle, AD | Beeld: BrunoPress

 

Laatste nieuws

Zie ook