Lezerskorting | Ben jij ook al fan van het populaire drankje kombucha?

Ben jij ook al fan van het populaire drankje kombucha? Licht bruisend, biologisch en gemaakt met gefermenteerde groene thee. Een verrassend lekkere en bewuste keuze en favoriet van iedereen die op zoek is naar een gezonde levensstijl, zonder concessies te doen op smaak. Niet alleen ideaal als biologische frisdrankvervanger, maar ook perfect als alternatief voor alcoholische dranken.   

The GUTsy Captain Kombucha

The GUTsy Captain Kombucha is de nummer één kombucha van Europa met een heerlijke smaak, die door de experts wordt bevestigd. De verschillende varianten hebben namelijk meerdere internationale awards gewonnen voor de perfecte smaak, waaronder de Best Functional Drink in de World Beverage Innovation Awards 2021.   

The GUTsy Captain Kombucha is perfect voor on the go of wanneer je in je tuin of op het balkon aan het genieten bent van de zon en je toe bent aan een smaakvol (en alcoholvrij) drankje. Jij bent de kapitein van jouw leven en met een flinke dosis kombucha koers je zo af op de start van een zinderend zomerseizoen!          

Proberen? Gebruik de code ‘BEAUMONDE20’ in de webshop van Supspace en ontvang 20% korting op het The GUTsy Captain Kombucha assortiment! The GUTsy Captain Kombucha is verkrijgbaar in verschillende smaken, met én zonder suiker, zoals Original, Ginger Lemon en Raspberry.

*Kortingsactie is geldig tot 6 juni 2022.     

Laatste nieuws