Prinses Charlene laat van zich horen op social media

We vangen voor het eerst in lange tijd weer een glimp op van de prinses!

Prinses Charlene heeft voor het eerst in lange tijd weer iets van zich laten horen op social media. De prinses van Monaco deelt een familiekiekje op Instagram, speciaal voor Pasen.

Gezondheid

Prinses Charlene ondergaat sinds november vorig jaar een behandeling, omdat ze lijdt aan “fysieke en mentale oververmoeidheid”. Sinds ze vorig jaar mei in Zuid-Afrika landde voor een kort bezoek aan haar vroegere thuis, kampt ze met verschillende problemen. Ze onderging een aantal operaties en kon begin november pas terugkeren naar prins Albert en hun kinderen, prins Jacques en prinses Gabriella. Kort na hun hereniging werd duidelijk dat het nog altijd helemaal niet goed ging met Charlene en dus werd er verdere medische hulp ingeschakeld.

Nieuwe foto

Charlene keerde onlangs terug uit een kliniek in Zwitserland en verblijft op dit moment wel weer in Monaco om haar “herstel in het prinsdom voort te zetten met haar man en haar kinderen aan haar zijde”. Al ruim een jaar is Charlene niet meer tijdens publieke evenementen verschenen en kregen we maar weinig te zien van de prinses. Tot nu, want op Instagram laat ze zich weer eens zien. En hoe, want wat een prachtig plaatje deelt ze!

Vrolijk Pasen

“Happy Easter”, schrijft ze bij een foto van haar, prins Albert en tweeling Gabriella en prins Jacques (7). Het vrolijke kiekje is in de paleistuin gemaakt. Volgers van de royal zijn dolblij om Charlene weer eens te zien. “‘Ik hoop dat het goed met je gaat. Blijf bij je kinderen: zij zijn het beste medicijn”, reageert iemand onder de foto.

Prins Albert kampte vorige week nog met een coronabesmetting. Aan het kiekje op Instagram te zien lijkt hij daar nu gelukkig weer van hersteld te zijn. Wij wensen het gezin nog een fijne Pasen toe!

Bron: AD | Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws