Lady Louise Windsor: het nieuwe royal stijlicoon

Ze heeft al flink kaas gegeten van de modetrends.

Lees ook

Afgelopen zondag vond traditiegetrouw de Easter Sunday service in Windsor plaats. Daarbij waren diverse Britse royals aanwezig, onder wie prins Edward en zijn gezin. Ze zagen er allemaal prachtig uit, maar de ogen waren vooral gericht op Lady Louise Windsor. Een stijlicoon in de dop!

Rol overgenomen

Onder andere Queen Elizabeth, prins Charles en hertogin Camilla waren zondag niet bij de Paasdienst aanwezig. Hun rol werd daarom door andere senior royals ingevuld, onder wie prins Edward en gravin Sophie. Hun twee kinderen, Louise en James, waren ook bij het evenement in de St George’s Chapel aanwezig.

Blauw bloemetjesexemplaar

Gravin Sophie heeft voor de gelegenheid een jurk van het merk Soler Londen gekozen. De jurk is voorzien van mooie details, waaronder franjes bij de nek, een rustige bloemenprint en een elastieken band bij het middel. De gravin combineerde de jurk met de ‘Ginny’ clutch van ontwerpster Sophie Habsburg en een blauw hoedje van ontwerpster Jane Taylor. Een prachtige classy look, die mooi aansluit bij die van haar dochter.

gravin-sophie

Gravin Sophie in haar schitterende blauwe jurk. Beeld: BrunoPress

Net als haar moeder

Want dat was waar de meeste ogen op gericht waren afgelopen zondag: de stijlvolle outfit van Lady Louise Windsor. Ze is nog maar achttien jaar oud, maar heeft laten zien dat ze zich aan het ontpoppen is tot een waar stijlicoon. Ze droeg net zo’n mooie bloemenjurk als haar moeder, maar koos voor een roze exemplaar van het merk Hush. Die combineerde ze met een baret, tas en hakken, vrijwel allemaal in dezelfde crèmetint. Net als haar moeder is Lady Louise fan van subtiele sieraden en een look die eenheid uitstraalt. Een plaatje!

lady-louise

Lady Louise droeg net zo’n mooie jurk als haar moeder. Beeld: BrunoPress

Helemaal in het blauw

Een van de meest recente keren dat Lady Louise in het openbaar werd gespot, was bij de herdenkingsdienst voor prins Philip. Ze koos toen voor een zeeblauwe jurk met een vierkante neklijn. Daaroverheen droeg ze een blauw vestje en ze maakte de look af met zilveren sieraden en een bijpassende clutch en hoed. Een bijzonder detail bij die outfit was de broche die ze droeg. Die verwees namelijk naar haar passie voor paardrijden die ze met haar grootvader deelde.

herdenking-philip

Lady Louise bij de herdenkingsdienst van haar grootvader, prins Philip. Beeld: BrunoPress

Toekomstige inspiratie

Hoewel Lady Louise niet zo vaak in de spotlights staat als andere familieleden, laat ze dus wel zien dat ze qua stijl niet onderdoet voor de senior royals. We zijn benieuwd waar we het stijlicoon in de dop de komende tijd in zullen spotten. Wie weet kunnen we dan wat inspiratie opdoen voor onze eigen lentegarderobe!

Bron: Hello! Magazine, Daily Mail | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook