Beau Monde tipt: glamourous gifts voor Moederdag

Leuke cadeaus om je waardering mee te tonen.

Moederdag staat weer voor de deur! Waarmee ga jij je (bonus-/schoon-/groot-)moeder in het zonnetje zetten? Beau Monde tipt ’n aantal leuke cadeaus voor alle glamorous moms.

De Dyson Corrale draadloze stijltang – verkrijgbaar in prachtige kleuren als fuchsia en Pruisisch blauw met koper – is een musthave op de kaptafel van elke moeder die haar coupe graag perfect stylet, zónder grote hittebeschadiging. Beau Monde probeerde ‘m eerder al uit en is groot liefhebber, en ook onze collega’s van Elegance hebben elke dag een good hair day met dank aan de Corrale.

Rosefield steekt de nostalgische vriendschapskettinkjes in een chic en modern moeder-dochter-jasje. De nieuwe ‘Unite’-collectie bestaat uit verschillende kettingsets, één voor jou en één voor de belangrijkste vrouw in je leven. Extra leuk: laat jullie initialen in de sieraden graveren en maak het cadeau nóg persoonlijker.

Geen standaard bosje bloemen dat je on the go hebt gekocht, maar een boeket waarmee je écht indruk maakt. Die shop je bij bloomon. De geliefde bloemenbezorger heeft nu speciale, extra bijzondere designs samengesteld in een Moederdagcollectie vol voorjaarsfavorieten.

Een ander bloemrijk cadeau is Just Bloom, een van de nieuwste parfums uit de Collezione Privata van Valmont met ingrediënten als lelietjes-van-dalen, Kaapse jasmijn en amber musk. En van de flacon wordt je moeder ook blij!

Ook deze gouden double cœurs ketting van het Parijse Dinh Van is een tijdloos sieraad waar je een belangrijk persoon in je leven kunt verrassen. Als dat geen liefde uitstraalt! Het lieve ontwerp is eindeloos te combineren en heel geschikt voor dagelijks gebruik. Modetrends komen en gaan, maar moederliefde blijft eeuwig bestaan, toch? Ook verkrijgbaar in witgoud of roségoud, met of zonder diamanten, en als armband.

Nee, je kunt niet altijd bij je moeder in de buurt zijn om een warme, liefdevolle knuffel te geven. Maar met een cadeau als Stoov kom je een heel eind. Dit duurzame warmtekussen is het ideale gezelschap voor een koude avond op de bank, of tijdens een lange zomeravond in de tuin.

Iedere dag een verse espresso, ons lijkt het in ieder geval een heerlijk cadeau! Maak je moeder of een ander koffieliefhebber blij met de ‘Bambino‘ van Sage, een compacte, handmatige espressomachine waarmee je thuis in een handomdraai een altijd welkom bakkie troost zet.

Wil je iemand op Moederdag blij maken met een abonnement op Beau Monde, de meest glamourous glossy van het land? Houd dan zéker onze website in de gaten de komende dagen, want er komt een leuke aanbieding aan voor iedereen die een abo cadeau wil doen.

Happy Mother’s Day shopping!

Beeld: iStock

Laatste nieuws