[Gesloten] Win! Maak kans op een royal high tea + filmtickets ‘Elizabeth’

Royalty- en theeliefhebbers opgelet: Beau Monde mag 5x2 high teas én filmkaarten voor de nieuwe docu 'Elizabeth' weggeven.

Lees ook

Deze week viert Queen Elizabeth haar 96ste (!) verjaardag. Beau Monde mag daarom trakteren op heerlijke high teas in het elegante Amstel Hotel én op filmtickets voor de documentaire ‘Elizabeth’, met uniek beeldmateriaal van de Queen. Kans maken? Vul onderstaand formulier in en doe mee.

High tea & docu ‘Elizabeth’

Van harte gefeliciteerd, Your Majesty! De verjaardag van Queen Elizabeth in stijl meevieren doe je natuurlijk met ’n koninklijke high tea. En waar kan dat beter dan in het prachtige Amstel Hotel, het meest elegante (vijfsterren)hotel van onze hoofdstad?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Amstel Hotel (@amstelhotel)

Beau Monde mag 5 x een high tea voor twee personen weggeven. Elke winnaar ontvangt daarbij ook twee filmtickets voor de documentaire ‘Elizabeth’, een bijzondere, grappige en soms zelfs ondeugende viering van de langstzittende monarch ooit. Aan de hand van uniek archiefmateriaal, recente beelden en home video’s van het publiek volgen we The Queen vanaf haar jonge jaren tot op de dag van vandaag. Wil je zien! De docu draait vanaf vandaag in de bioscoop.

Zo doe je mee

Zie jij het wel zitten, een chique Afternoon tea gevolgd door een bezoekje aan de bioscoop voor deze koninklijke film? Vul dan onderstaand formulier in voor 29 april 2022 en maak kans! Winnaars ontvangen bericht.

We zien dat je al hebt deelgenomen aan deze actie.

Win 5 x een high tea voor 2 personen + filmtickets 'Elizabeth'

Beau Monde mag 5 x 2 high teas in het Amstel Hotel en kaartjes voor de documentaire 'Elizabeth' weggeven.

Voorwaarden

Meedoen? Leuk! Let wel even op onze voorwaarden: Deze actie loopt tot en met 28 april 2022. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten.

Beeld: © Elizabeth Productions Limited 2021

Laatste nieuws

Zie ook