Leuk! Kijkje achter de schermen bij de nieuwe Downton Abbey-film

Waar waren we gebleven met het verhaal van Downton?

Lees ook

Nog maar een paar nachtjes slapen, en dan kunnen we eindelijk plaatsnemen in een comfy bioscoopstoel om even weg te dromen bij de nieuwste Downton Abbey-film. Voor iedereen die alvast wil weten hoe het nu met de ‘Crawleys’ gaat, is er nu een behind the scenes video.

Achter de schermen

Oké, we hopen natuurlijk niet dat de ronddraaiende camera’s en acteurs zónder jaren-twintig-kostuums je te veel uit het sprookje halen, maar de nieuwe behind the lens video is verder een ware traktatie voor alle liefhebbers van Downton Abbey. De cast vat samen wat we kunnen verwachten, en we krijgen alvast een paar beelden uit de nieuwe film, A New Era.

Op YouTube uploadt Universal Pictures Nederland komende tijd meerdere van zulke aflevering. Een prima zoethoudertje totdat we naar de bios kunnen!

Feel good movie

Dat het een echte feel good movie wordt, kan producer Gareth Neame garanderen. “Het is een geweldige film om weer voor naar de bioscoop te gaan. Er zit veel humor in, en romantiek en drama. Er vloeien tranen. En het voornaamste is dat we terugkeren naar dit huis en z’n bijzondere bewoners.” Vanaf 28 april is Downton Abbey: A New Era op het witte doek te zien!

Bron: Film Vandaag | Beeld: Downton Abbey: A New Era via BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook