All grown up! Prinses Isabella straalt als powervrouw op verjaardagsfoto’s

Happy birthday, Isabella!

Queen Elizabeth is niet de enige royal die vandaag aan de verjaardagstaart zit! Ook in Denemarken zijn de slingers opgehangen, want de beeldschone prinses Isabella viert haar vijftiende verjaardag.

De oudste dochter van de Deense kroonprins Frederik en kroonprinses Mary wordt vandaag 15 jaar. En prinses Isabella toont zich al ’n echte, volwassen dame op de prachtige nieuwe foto’s die het hof heeft vrijgegeven.

Photo: Hasse Nielsen ©

De prinses viert haar verjaardag vandaag met familie en vrienden, laat het Koninklijk Huis weten.

We zien hier steeds meer van moeder Mary in!

Photo: Hasse Nielsen ©

Afgelopen jaren stond kroonprinses Mary zelf achter de lens om de traditionele verjaardagsfoto’s van haar kinderen te maken, maar dit jaar werd fotograaf Hasse Nielsen naar het paleis geroepen voor een fotoshoot.

Photo: Hasse Nielsen ©

Onlangs liet het Deense hof weten dat prinses Isabella vanaf volgend schooljaar haar lessen vervolgt aan een kostschool, in de voetsporen van een hoop andere jonge royals. Onder andere prinses Alexia, prinses Leonor, graaf Claus-Casimir én Isabella’s eigen grote broer (prins Christian) gingen haar voor. Helemaal on trend, zo lekker jong het huis uit.

Photo: Hasse Nielsen ©

Een andere grote stap voor Isabella binnenkort is haar religieuze ‘confirmatie’, wat voor de Deense jeugdige royals altijd een belangrijk moment is. Vorig jaar stal de prinses al de show bij de confirmatie van haar oudere broer als typische chagrijnige puber, die sneerde naar haar moeder toen ze werd teruggefloten voor nog een fotomomentje. “Had jij niet gezegd dat ik oma moest volgen? Ben je nou helemaal in de war?” Tijd voor een iets vrolijkere herkansing, Isabella? De confirmatie staat gepland voor 30 april, dus we gaan het snel zien. Voor nu in ieder geval van harte, Hendes Kongelige Højhed!

Bron: Royal Central | Beeld: Hasse Nielsen © via kongehuset.dk

Laatste nieuws