Lieve Koningsdagmomentjes tussen Willem-Alexander en zijn dochters

Ze delen regelmatig een lief momentje met elkaar op deze feestdag.

Lees ook

Naast een grote, nationale feestdag blijft het natuurlijk óók gewoon een verjaardagsfeestje met de familie. Koning Willem-Alexander deelt regelmatig een lief momentje met een van zijn dochters op zijn uitgebreid gevierde verjaardag. Wij zetten een paar van die lieve momentjes voor je op een rij.

Aandoenlijke plaatjes

In welke stad de officiële viering van Koningsdag ook plaatsvindt: het gehele koninklijke gezin is elk jaar van de partij. Ze nemen altijd met z’n allen deel aan allerlei activiteiten en gaan uitgebreid met elkaar op de foto. Dat levert regelmatig lieve momentjes tussen de Koning en zijn dochters op. We zullen er waarschijnlijk nooit achter komen waar ze precies om giechelen, maar aandoenlijk is het wel.

Grappen met Amalia

Willem-Alexander en zijn oudste dochter Amalia hebben vaak de grootste lol. Het maakt niet uit hoe oud de kroonprinses is: ze kan altijd met haar vader lachen. Hieronder zie je drie aandoenlijke foto’s uit 2016, 2018 en 2020 van vader en dochter.

Lol met Alexia en Ariane

De koning weet echter niet alleen zijn oudste dochter aan het lachen te krijgen. Ook met prinses Alexia en Ariane deelt hij af en toe een aandoenlijk momentje. Het gezelschap van zo’n grappige vader helpt ongetwijfeld bij het onder controle krijgen van je zenuwen. Die fotosessies gaan je natuurlijk niet in de koude kleren zitten!

Op naar het Zuiden

De afgelopen jaren is het koninklijk gezin voor Koningsdag afgereisd naar achtereenvolgens De Rijp, Dordrecht, Zwolle, Tilburg, Groningen, Amersfoort en Eindhoven. Vandaag vindt de Koningsdagviering met het koninklijk gezin plaats in Maastricht. We kijken uit naar leuke nieuwe kiekjes waarop grappige onderonsjes tussen Willem-Alexander en zijn dochters te zien zijn. Kunnen we die weer toevoegen aan de collectie!

Bron: Beau Monde Archief | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook